STK'lardan AK Parti'ye Ziyaret

STK'lardan AK Parti'ye Ziyaret

STK'lardan AK Parti'ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığının yapılan 61. Olağan Kongresinde 2. kez göreve seçilen Emre Akgün'e Akçaabat STK'lardan tebrik ziyareti yapıldı.

AK Parti binasında Akgün'e yapılan ziyarete, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Ali Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Emre Akgün, göreve seçilmesi dolayısıyla yapılan ziyaretin anlamlı olduğunu ifade ederek, STK'lar ile Akçaabat için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Akgün "AK Parti olarak sivil toplum örgütlerini her zaman önemsemişizdir. vereceğimiz kararlarda onların görüş ve düşünceleri bizleri için çok değerlidir. Yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı kendilerine yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

STK'lar adına konuşan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ise göreve seçilen yeni yönetime başarılar dileyerek hayırlı olması dileklerinde bulundu.

akcaabat-kredi-koop-001.jpg

akcaabat-esnaf-kredii.jpg

akcaabat-soforler-odasi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler