Spor Müsabakaları Başladı

Spor Müsabakaları Başladı

Akçaabat Belediyesi’nce bu yıl 21.’si düzenlenecek olan Müzik ve Halkoyunları Festivali’nin geleneksel etkinliklerinden olan Festival Voleybol ve Basketbol Turnuvası başladı.



Akçaabat Belediyesince bu yıl düzenlenecek olan 21. Uluslar arası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali kapsamında spor müsabakaları başladı. Sokak Basketboluna 7 takım, voleybola ise 10 takım katılıyor.

2 Temmuz günü Festival alanında sokak basketbolu ve kumsalda oynanan voleybol müsabakalarına, Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in açılış konuşmasından sonra start verildi.

festival-turnuva2.jpg

Açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Festivalimizin ismi Müzik ve Halkoyunları Festivali ama spora da önem veriyoruz. Ayrıca sanatın diğer dallarında da bazı etkinlikler düzenlemekteyiz. Spor alanında her yıl geleneksel hale gelen basketbol ve voleybol müsabakalarımıza bu yılda devam ediyoruz. Bu yıl ayrıca masa tenisi ve penaltı atma yarışmalarımızda düzenlenecektir. Bu müsabakalar festivalimizin başlangıcını oluşturmaktadır. Tüm etkinliklerimizi halkımızla beraber yapmaya çalışıyoruz. Festival kapsamında düzenlenen bu güzel organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, katılan tüm takımlara başarılar diliyorum ve özellikle gece geç saatlerde oynanan bu müsabakaları izleyen çok değerli halkımıza da teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

festival-turnuva.jpg

           

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor