Soylu'dan Akçaabat'a Müjdeler

Soylu'dan Akçaabat'a Müjdeler

Soylu'dan Akçaabat'a Müjdeler

Soylu'dan Akçaabat'a Müjde Üzerine Verdi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından, Akçaabat’ta Mahalle Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirildi.

Emre Akgün Başkanlığında gerçekleşen toplantıya telefon ile katılan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Akçaabat için birçok müjdeyi açıkladı

.

Bu toplantıya telekonferans yöntemiyle bağlanan Bakan Soylu, hem 24 Haziran seçimleri hem de Trabzon’da ki yatırımlarla ilgili Mahalle Başkanlarını bilgilendirdi. Bakan Soylu, Polis Özel Harekat Başkanlığının Trabzon’da Akçaabat’ta yapılacağını açıkladı. 

Bakan Soylu, “Polis Özel Harekata Bir başkanlık Trabzon’da yapacağız. Onu arkadaşlarımız Trabzon’da Akçaabat’ta ayarlayacaklar. Polis Özel Harekat Başkanlığı burada ödeneği her şeyi hazır. Türkiye4de 7 Bölge Başkanlığı olacak. Biri Trabzon’da olacak. O da Akçaabat’ta olacak. Orada yer meselesi var. Onu da gösterecekler ve yapıp bitireceğiz.  Sera Gölüne duvar yapıyorlardı. Oraya müdahale ettik. Orayı beton havuzu haline getirmedik. Trabzon’a gelen turist sayısı yüzde 125 arttı. Biz bunun kıymetini iyi bilmeliyiz. Çok çalışıyoruz. Akçaabat her şeyin en güzeline layık.  24 Haziran seçimlerinde siz özellikle bu seçimlerde çok önemli bir gayretin sahibi olmalısınız. Ben emrinize amadeyim. Bütün arkadaşlarımızla öyle.. Hakikaten samimi çalışma ortaya koyduk. Hep beraber bu çalışmayı devam ettireceğiz. Gücümüzün yettiği kadar, dilimizin döndüğü kadar.. 3 tane Çağrı Merkezi oluşturduk. Bir çok hizmetler yaptık. Muhteşem hizmetler var. Bizde devam ettirmeye çalıştık. Burada bütün bunları milletimize anlatalım. Vesayetin artık Türkiye’de yaşayan insanların yarın ne olacak korkusu olmayacağı, zenginleşerek büyüyen anlayışı ortaya koyalım. Bunun miladı 24 Haziran seçimleridir. Aşama aşama geliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Video