Soylu “Verdiğimiz Sözün Arkasındayız”

Soylu “Verdiğimiz Sözün Arkasındayız”

Soylu “Verdiğimiz Sözün Arkasındayız”

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Süleyman Soylu, seçim döneminde verdiği sözlerin arkasında olduğunu ve verilen sözleri yerine getireceklerini belirti.

 

Bakan Süleyman Soylu, Trabzon ile ilgili ne söz verdilerse yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek “Trabzon’a şehir hastanesi ve ikinci üniversite kurulmasıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 2. Devlet Üniversitesi ile ilgili olarak da en kısa bir zaman içinde Trabzon’a müjdeyi vereceğiz” dedi.

Seçim döneminde Akçaabat’ta yapılan mitingde Akçaabat’a 2. Devlet Üniversitesi kurulacağının müjdesini vermiş ve şunları söylemişrti “ Güney Çevre yolu, Erzincan Trabzon Demiryolu gibi, şehir hastanesi, 2 devlet üniversitemiz gibi Trabzon için dev projelerimizi hayata geçirerek Trabzon’u sağlıkta, ticarette, eğitimde, turizmde merkez haline getireceğiz. Marmaray’ı yapan AK Partimiz Akçaabat’a neler yapmaz, Akçaabat’ımıza 2. devlet üniversitesi hayırlı olsun. Bize güvenin ve itimat edin, 13 yıldır ne sizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ne de Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu yanıltmadı" şeklinde konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler