Soylu "Trabzon, Türkiye'nin gözbebeğidir"

Soylu "Trabzon, Türkiye'nin gözbebeğidir"

Soylu "Trabzon, Türkiye'nin ve Dünya'nın gözbebeği bir şehirdir" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, '' Trabzon, kültür, turizm ve sanat şehridir, Trabzon, Türkiye'nin ve Dünya'nın gözbebeği bir şehirdir" dedi.

''Trabzon Türkiye'nin gözbebeğidir!''

Soylu, Trabzon’da muhtarlar ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada milletin kendilerinden hizmet beklediğini belirterek, "Millet bizden kavga beklemiyor. Biz milletin çalışanlarıyız, milletin hizmetkarıyız. Ülkemiz büyümekte, ilerlemekte ve zenginleşmektedir. Bu memleket hürriyet ve özgürlüğüyle yarınlarına güven, huzur ve istikar içerisinde bakma konusunda iradeyi sergilemektedir. Hepimiz memleketimizin selametini düşünüyoruz" dedi.

13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Trabzon'da bir çok yatırım ve hizmetin altına imza attıklarını ifade eden Soylu, " Trabzon'a 13 yılda yaklaşık 14 katrilyon hizmet yapıldı.  Bunun önemli bir sebebi vardır, çünkü bu şehir bizim şehrimiz, Trabzon'umuz tarihi ve jeo stratejisi ve oturduğu zeminin en önemli yerlerinden birinde. Aynen muhtarlık nasıl demokrasinin taşıyıcısıysa, Trabzon'da, Karadeniz'in taşıyıcısıdır. Bu onun en temel sorumluluklarından bir tanesidir. 13 yılda 21. yüzyılın başında Türkiye'nin başladığı  bu yürüyüşün, ilerlemenn gerisinde kalmamak, tam tersi 21. yüzyılın en temel hazırlıklarından birisini yapabilmek için ciddi bir kalkınma, ciddi bir alt yapı ve ciddi bir ilerleme Trabzon'un 21. yüzyılın başından beri başladığı en önemli adımdır. Şu açık ve nettir, burası turizm şehri, kültür, sanat şehri, Trabzon, Türkiye'nin ve Dünya'nın gözbebeği bir şehir" diyen Soylu konuşmasını şöyle sürdürdü: "Trabzon insanın hayat standartını yükselteceğiz,tarihi bütün bağlarıyla birlikte bu şehrin bütün avantajlarını iyi yöneteceğiz, bu şehre çağın ruhuna, çağın gereğine uygun bir şekilde yatırımları gerçekleştreğiz. Bu şehri hep birlikte geleceğe taşıma konusunda irademizi hep beraber ortaya koyacağız. Bizim yol haritamız, stratejimiz bellidir, ne yapacağımzı bellidir. Bir taraftan belediyelerimiz, bir taraftan muhtarlarımız, teşkilatlarımızla bütün hizmet birimlerimizle önemli bir döneme hazrlanıyoruz. Önüzmdeki 4 yıl Türkiye için de Trabzon için de önemli bir dönemdir"

 

Terör örgütüne Türkiye'nin 1990 yıllarındaki Türkiye olmadıklarını hatırlattıklarını kaydeden Soylu, "Kimse Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünü test etmeye çalışmasın. Kimse de endişe etmesin. Bu ülkede PKK'nın adı bile kalmayacak. Biz ne yaptığımızı biliyoruz, ülkemizin sınırları dışında operasyon yapıyoruz. Avrupa'dan, Amerikan bir tepki var mı,  tabı ki yok, daha önceleri sınırlarının dışına çıkamazsınız diyorlardı, bunu neyle yapıyoruz. Elbetteki gücümüzü son 13 yılda ortaya koyduğumuz demokratik yükselişle ve herkesi kucaklayan bir anlayışla sağladık"

Toplantıya Soylu'nun yanı sıra Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de katıldı. Soylu, daha sonra ise Esnaf odaları ve TİSKİ'yi de ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset