Soylu Akçaabat'ta Miting Yapacak

Soylu Akçaabat'ta Miting Yapacak

Soylu Akçaabat'ta Miting Yapacak

Süleyman Soylu Akçaabat’ta Miting Yapacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 23 – 24 Şubat tarihlerinde Trabzon’da olacak. Trabzon’da 2 günde 9 ilçede miting yapacak olan Bakan Soylu,  bu sırada Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl dönümüne katılacak, Gençlerle ve Muhtarlarla buluşacak”  23  Şubat sabah erken saatlerde Trabzon’a gelecek Bakan Soylu, ilk olarak gençlerle kahvaltıda buluşacak.  Ardından Bakan Soylu, sırasıyla Hayrat, Sürmene (12:30), Araklı (15:45), Yomra (16:00) ve Ortahisar (18:00) İlçelerinde mitingler düzenleyecek. Bakan Soylu’nun Cumartesi günü son programı ise Sivil Toplum Kuruluşları ile toplantı.. 

Pazar günü de erken saatlerde programa başlayacak olan Bakan Soylu ilk olarak Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümüne katılacak. Daha sonra Muhtarlarla Kahvaltıda (10:00) buluşacak olan Bakan Soylu, daha sonra sırasıyla Beşikdüzü (13:00), Çarşıbaşı’da (15:00) miting düzenleyecek, Akçaabat (17:00)  ve Ortahisar İlçelerinde SKM’leri açıp burada halka seslenecek... 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 2 MART’TA TRABZON’DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise 2 Mart tarihinde Trabzon’da olacak. Trabzon öncesinde Rize’de programı bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından saat 16:00’da Trabzon’da bir miting gerçekleştireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset