Soylu Akçaabat Standını Ziyaret Etti

Soylu Akçaabat Standını Ziyaret Etti

ANKARA’DA TRABZON GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

ANKARA’DA TRABZON GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Her yıl gerçekleştirilen ve artık gelenek haline gelen Ankara Trabzon Günlerinde Akçaabat Belediyesi gerek fuar alanındaki tanıtım organizasyonu gerekse horon ekibiyle coşturmaya devam ediyor.

Akçaabat’ı her yönüyle tanıtan stant, memleket hasreti çekenlerin, Trabzon- Akçaabat sevdalılarının ve Akçaabat’ı tanımak isteyenlerin ilgi odağı olmuş durumda. Tanıtım günlerinde Akçaabat Belediyesince fuar alanında hazırlanan stant ziyaretçi akınına uğruyor. Stant, vatandaşların yanı sıra bürokratlardan da tam not alıyor. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 18 belediyenin bulunduğu stantları tek tek ziyaret ederek buradaki belediye başkaları ve görevlilerle hasbihal ediyor.

SOYLU TRABZON GÜNLERİNDE

Bu yıl 14.’sü düzenlenen Ankara Trabzon Günleri’ne gelen ve tüm stantlara uğrayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  Akçaabat standı davul zurna eşliğinde ekip horonu ile karşılandı. Memleket hasretinin Akçaabat standında giderilebileceğini belirten Bakan Soylu, Akçaabat standının görülmeye değer olduğunu söyledi ve herkesi standı ziyaret etmeye davet etti. Bakan Soylu’ya Akçaabat standını ziyareti esnasında Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim günün anısına kemençe ve yöresel telkâri örneği hediye ettiler.

AKÇAABAT STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

Ankara Trabzon Günlerine horonu, yöresel ezgileri ve Ortamahalle standıyla damga vuran Akçaabat Belediyesi fuar alanının gözdesi oldu. Standa gelen ziyaretçileri güler yüz ve hoşsohbetle karşılayan Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ziyaretçilerle tek tek ilgileniyorlar.

Akçaabat Belediyesi standını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eski bakanlar, siyasiler, bürokratlar ve vatandaşlar ziyaret ettiler.

13-003.gif

14-004.gif

15-004.gif

 

 

2-018.gif

 

 

 

 

 

8-007.gif

 

10-004.gif

 

12-004.gif

 

18-002.gif

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset