Söğütlüspor  Kongresi Yapıldı

Söğütlüspor Kongresi Yapıldı

Trabzon’un amatör spor kulüplerinden Söğütlü Belediyespor’da yapılan olağan genel kurulda başkanlığa yeniden Yaşar İnan getirildi.

Söğütlü Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleşen ve Divan başkanlığını Olgun Öncü’nün katip üyeliklerinin de Muhammet Köse ve Musa Şahinkaya’nın yaptığı genel kurulda mevcut başkan Yaşar inan kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa getirildi.

Kongrede bir konuşma yapan Başkan Yaşar İnan, sezonu başarılı bir şekilde tamamladıklarını ve gelecek yıllar için yeni hedefler için mücadele edeceklerini söyledi. Başkan İnan “ kulübümüz Söğütlü Belediyespor gerek futbol gerekse de hokey takımı ile başarılı bir sezon geçirmiştir. Ancak bu kulübün asıl amacı sadece spor alanında başarı elde etmek değil, aynı zamanda ülkemiz ve bölgemizdeki gençliğin daha sağlıklı büyümesi, topluma daha faydalı bir nesil yetiştirilmesi için çaba göstermekteyiz. Sporu hala yuvarlak topun peşine koşmak olarak algılamak yanlıştır. Sporcu olan bir genç bizim altyapımızda spordan önce ahlaki kurallar ve toplum menfaati için gerekli bilgiler öğretilmektedir” dedi.

Başkan Yaşar İnan, Söğütlü Belediyespor kulübünün belirli kişilere ve kurumlara bağlı olmaktan kurtarılması gerektiğini ve kurumsallaşması gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

sogutluspor-kongre.jpg

 

Yapılan genel kurul sonrası Yaşar İnan Başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı; Kadir Güney, Gökhan Koçhan, Engin Çakır, Yalçın Akdeniz, Fatih Yurtsever, Çetin Akdeniz, Köksal Kardeş, Ayhan Altuntaş, Saim Tütüncü, Salih Karadirek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor