Söğütlü'nün Büyük Başarısı

Söğütlü'nün Büyük Başarısı

Söğütlü Belediyespor U-14 Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonası’nda Trabzon’u temsil etme başarısını elde etti.

 

Söğütlü Belediyespor U-14 Futbol Takımı, mücadele ettiği B Grubu'ndaki maçlarını sonucu katıldığı tamamlayarak play-off grubunda şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası’nda Trabzon’u temsil etme başarısını elde etti.

sogutluspor.jpg

Söğütlü Belediyespor U-14 Futbol Takımı,  son oynadığı Necmiatispor’u 1- 0 mağlup etmeyi başararak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etmesi Akçaabat’ta büyük bir sevinçle karşılandı.

Kulüp Başkanı Yaşar İnan, altyapıya verdikleri önemim en iyi göstergesinin elde edilen başarı olduğunu belirtti. Başkan İnan “Söğütlü Belediyespor olarak her kademede şampiyon olmak için mücadele ediyoruz. Altyapıya önem vererek gelecek için sporcular yetiştiriyoruz. Elde edilen bu başarı tesadüf değildir. Aynı başarıyı U-15 grubunda da başarmak istiyoruz” dedi.

 

Hakan Şentürk'ün teknik direktörlüğünü, Fatih Yurtsever'in de antrenörlüğünü yaptığı takımımızın başarısı için Ömer Faruk Gör, Muhammet Reşit Dedeoğlu, Ertuğrul Bıyıklı, Murat Değirmenci, Berat Yavuz, Hasan Böyük, Abdullah Toruk, Furkan Karci, Ahmet Yasin Topcu, Ömer Faruk Köse, Ramazan Karadirek, Oğuz Ertuğrul Uray, Engin Kuruçelik, Mehmet terzi, Ufuk Güner ve Enes Bayrakdar isimli futbolcular ter döküyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor