Söğütlü'de Feci Kaza

Söğütlü'de Feci Kaza

Söğütlü'de Feci Kaza

TRABZON'un Akçaabat ilçesinde kontrolden çıkıp önünde seyreden TIR'a çarpan midibüsteki sürücü ile 10 öğrenci yaralandı. Çevredeki vatandaşlar da kazada sıkışan sürücüyü kurtarmak için seferber oldu, zamanla yarışıp kurtarma ekiplerine yardım etti.

Kaza, saat 11.20 sıralarında Söğütlü Mahallesi'nde sahil yolunda meydana geldi. Trabzon'dan Giresun istikametine giden Ziya Öztürk yönetimindeki 61 S 1602 plakalı midibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, aynı yöne giden M.Ö. yönetimindeki TIR'a bağlı 33 F 4568 plakalı römorka arkadan çarptı. Kaza üzerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi bölgeye sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından midibüste yaralanan 10 öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada midibüste sıkışan sürücü için de çevredeki vatandaşlar da seferber oldu, kurtarma ekiplerine yardım etti. Kazada ağır yaralanan midibüs sürücüsü, sıkıştığı yerden çıkarılarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Hastanelere kaldırılan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan kaza yapan midibüste yer alan, 16-18 yaş grubu toplam 19 öğrencinin İzmir'den Karadeniz turu için bölgeye geldikleri ve dönüş yolunda oldukları öğrenildi.

feci-kaza-akcaabat-001.jpg

feci-kaza-akcaabat1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler