Söğütlü Edda Market 2 Açıldı

Söğütlü Edda Market 2 Açıldı

Söğütlü Edda Market 2 Açıldı

Edda Marketler zincirine yeni bir halka daha eklendi. Şalpazarılı genç girişimci Muhammet Al, Akçaabat Söğütlü’de yeni bir mağaza daha açtı. Açılışa Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ve Akçaabat ve Şalpazarı’ndan çok sayıda davetli vatandaş katıldı.

Başta Akçaabat olmak üzere Trabzon'un çeşitli noktalarında faaliyet gösteren Edda Market, marketler zincirine bir yenisini daha ekledi. Edda Market’in Söğütlü’deki 2. Şubesi görkemli bir törenle hizmete girdi.

İşletmeciliğini Muhammet Al’ın yaptığı, Edda Market, Söğütlü 2 Şubesi yapılan görkemli bir törenle hizmete başladı. Fatih Eğitim Fakültesi altında bulunan marketin açılışına, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yaşar Sivrikaya ve çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen açılışta yaptığı konuşmada, Edda Market’in her geçen gün büyüdüğünü ve 90 kişi çalıştırarak büyük bir istihdam kapısı ortaya çıkarttığını ifade etti. Başkan Türkmen “Genç bir kardeşimizin bu şekilde marketler zinciri oluşturması son derece memnuniyet verici. Bu marketlerde toplam 90 kişi çalıştığını öğrendim. 9 şubesi bulunan Edda Market’in işletme sahibi Muhammet Al kardeşimizi tebrik ediyor bol kazançlar diliyorum” dedi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ise yaptığı konuşmada Akçaabatlıra teşekkür etti. Başkan Kurukız “Bu marketlerin sahibi Şalpazarlı, ama aynı zamanda bir Akçaabatlı. Akçaabat Muhammet kardeşimize sahip çıktı. Üniversite mezunu olan Muhammet kerdeşimiz büyük bir başarı örneği göstererek girmiş olduğu sektörde büyük bir gelişme gösterdi. Bu başarıdan dolayı Muhammet kardeşimizi tebrik ediyor tüm Akçaabatlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasını yapan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, yerel bir işletmecinin marketler zinciri kurmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Sivrikaya “Son dönemde her köşe başında ulusal marketlerin şubelerini görmekteyiz. Bu marketlerin ilçemize bir faydası bulunmamaktadır. Fakat sahibinin yerel olan marketler bizden kazandıkları paraları yine bize harcamaktadır. Bu nedenle yerel marketlere destek olmalıyız” dedi.

edda-market,.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler