"Söğüdün Gölgesinde" adlı gece düzenlendi

"Söğüdün Gölgesinde" adlı gece düzenlendi

"Söğüdün Gölgesinde" adlı gece düzenlendi

Söğütlü Ortaokulu tarafından Polis haftası kapsamında “Söğütün Gölgesinde” adlı gece düzenledi. Söğütlü Ortaokulu geleneksel olarak hazırladığı, öğretmen ve öğrencilerin birlikte sahne aldığı "Söğütün Gölgesinde "adlı şiir ve müzik gecesinde bu yıl İlçe Emniyet Müdürü Volkan ÖZERTEN ve emniyet müdürlüğü personelini misafir ederek Polis teşkilatının 174. Kuruluş yıllını kutladı.

Okul Müdürü Mustafa KUTLU yaptığı konuşmada "Polis ile Öğrenci ve Velilerimizi buluşturarak bir kaynaşma havası oluşturmayı ve polislerimize bu güzel günlerinde güzel bir akşam yaşatmayı amaçladıklarını, bizlere değer vererek gecemize katılan İlçe Emniyet Müdürümüz ve personeline ayrıca tüm misafirlerimize teşekkür ederiz"dedi.

Türkçe Öğretmeni Gülcan GÜMÜŞ AYDIN, Müzik Öğretmenleri Tuğba SAĞIR ve Selvihan NURAL' ın organize ettiği gecede çok sayıda Söğütlü Ortaokulu öğretmen de öğrencilerle beraber sahne aldı.Enstrümanda okul öğretmenlerinin yanında öğrenciler ve  Trabzon Ünivertesi Müzik Bölümü son sınıf öğrencileri Söğütlü Ortaokulu Stajyer Öğretmenleri sahne aldı.

Sahne dekorunda Sezai HACIFETTAHOĞLU, Melek MISIR, Nesrin GÜVERCİN ;Teknik Destekte Bilişim Öğretmeni  Osman KÖNTEK ve Türkçe Öğretmeni Ahmet DİKTERE görev aldı

s1-021.jpgs2-032.jpgs3-023.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler