Slovaklar İmzayı Attı

Slovaklar İmzayı Attı

Marek Cech, Marek Sapara ve Robert Vittek Trabzonspor'a resmen imzaladı.


İmza töreninde konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, önemli transferler yaptıklarını belirtti.

Bekiroğlu, "Kadro derinliği çok önem arz ediyor. Trabzonspor kulübü olarak bizim şampiyonlar liginde oynayacak olmamızdan ötürü de önemli bir yol izliyoruz. Bu amaçla da çok değerli uzun zamandır takibimizde olan 3 yeni oyuncuyu renklerimize kattık. Bizler Trabzonspor Yönetimi olarak çok önemli katkı sağlayacağına inanıyorum oyuncularımızın" dedi.

Marek Sapara, "1.5 yıldır Türkiye'de oynuyorum. Trabzonspor ve Trabzonspor taraftarını çok iyi biliyorum. Buraya gelmekten çok çok mutluyum. Büyük katkılar sağlayacağımı düşünüyorum" dedi.

Robert Vittek, "Ben de Marek'in dediklerine katılıyorum, benim için de çok önemli bu kulüpte olmak. Umuyorumki bu yüksek hedeflere ulaşmak noktasında bende önemli katkılar sağlayacağım" diye konuştu.

Marek Cech, "Benim Türkiye'de ilk futbol hayatım olacak bu. Daha önce Spartak Prag formasıyla Türkiye'de oynadım. Uzun zaman sonra sizlerle birlikte olacam. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.

Sapara, "Kariyerimde bir duraklamaya gittim ancak Türkiye'yi çok seviyorum Türkiye ligi çok üst düzey bir lig. Ben bu ligde iyi olduğum için Trabzonspor forması giyiyorum"

Vittek, "Marek'ten farklı olarak bir takım sakatlıklar yaşadım. Ankaragücü Trabzonspor gibi büyük bir kulüp değil bunun bilinmesi lazım. Ben daha önce Fransa ve Almanya liginde oynadım. Türkiye ligi bunlara nazaran daha zor bir lig. Ben hedefleri olan bir kulüpte daha da üstün bir performans sergileyeceğimi düşünüyorum. "Hiçbir sakatlığım yok formumda en üst düzeydeyim"

Tuncay Bekiroğlu, "Marek Sapara bana Trabzonspor'da oynamak için ölüyorum" dedi.

Marek Cech, "Hem benim için hem de kulüp için olumlu olmasını umuyorum. Çok geniş bir kadrodan oluşmuş bir ekip var. Ben rekabete kesinlikle hazırım. Sapara ve Vittek'ten de Trabzonspor için güzel şeyler duydum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor