Yavruoğlu'nun Hedefi Turizm

Yavruoğlu'nun Hedefi Turizm

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu,seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu, Akçaabat’ın turizmden gerekli payı alamadığını, göreve geldiklerinde özellikle Orta mahalle evlerini bir turizm merkezi haline getireceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten CHP Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu, vatandaşın kendisine gösterdiği ilgiden bir hayli memnun olduğunu ifade etti. Göreve geldiklerinde bacasız fabrika olarak tanımlanan turizm yatırımlarını harakete geçireceklerini belirtene Yavruoğlu “Akçaabat’ın sahil kesiminde çok güzel lokantalar yapımlı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ama bunların Akçaabat esnafına fazla bir etkisi olmuyor. İnsanlar sahilde yemek yiyor v Akçaabat merkezinde uğrayacak bir yer olmadığı için aracına binip gidiyor. Neden bu insanlarımızı Orta mahalleye çekemiyoruz. Bunun bir düşünülmesi lazım. Göreve geldiğimizde ilk önce bu insanların şehir merkezinde gelip rahat alışveriş yapabilecekleri, Orta mahallede nezih ortamlarda bir çay içebilecekleri yerler oluşturacağız. Herkes turizm diyor ama kimsenin buna yönelik bir şey yaptığı yok. Biz buna el atacağız ve Akçaabat Orta Mahalle evlerini dünyaya tanıtacağız” dedi.

  Seçim gezilerinde vatandaşların yoğun bir ilgisiyle karşılaştıklarını da ifade eden Yavruoğlu “Vatandaş bize ilgi gösteriyor. Çünkü onlar bize biz onlara güveniyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset