Yavruoğlu Tekel İçin Konuştu

Yavruoğlu Tekel İçin Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu, Tekel ile alakalı açıklamay yaptıç

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu, halka verdiği her sözün arkasında olduğunu, diğer siyasi partilerin ve adaylarının verdiği sözleri çürütmek gibi bir görevi üstlenmesinin mümkün olmadığını belirterek, “Yalan ve yanlışın doğru hedefe yolcu taşıdığı hiç görülmemiştir. Lütfen herkesi bizim gibi gerçekçi olmaya davet ediyorum. Gerçekle palavra birbirlerine o kadar zıt kavramlardır ki, kimin ağzından çıkarsa çıksın halkımız değerlendirir doğruyu bulur. Hesabını da sandıkta bal gibi sorar.” dedi.

Amacım diğer adayları eleştirmek değil, halkımızı doğru bilgi ile buluşturmak olduğunu belirten Başkan Adayı Yavruoğlu, Tekel binaları konusuyla ilgili yaptığı girişimleri anlattı.

Yavruoğlu’nun açıklaması şöyle:

“En önemli sorun olarak karşımıza çıkan işsizlik sorununa duyarsız kalmamız mümkün değildir. Bu konu ile ilgili yalan ve yanlış vaatlerin en hayati konu ile ilgili duygu sömürüsü olduğunun bilincindeyiz. Asla ve asla duygu sömürüsünden nemalanma gibi bir niyetimiz yoktur. Bu nedenle, İlçemiz gündeminde uzunca bir süredir var olan,  Tekel binamızın bir bankaya devredilerek yaklaşık 1000 kişilik iş istihdamının yaratılması ile ilgili konu, ilgili banka ile partimizin hukuki ilişkisi olduğundan dolayı Parti üst organlarımıza bildirilmiştir. Konu tarafımızdan titizlikle takip edilmektedir. Halkımıza söyleyebileceğimiz son söz bu iş kişisel ilişkilerle değil, hukuksal ilişkilerle çözülebilir. Bunu da bizden başka çözebilecek parti yoktur. Biz de çözüm üretmenin gayreti içerisindeyiz. Başardığımızda halkımızla paylaşırız. Bu işi seçim rüşveti olarak kullanmak, İlçemize ve gençlerimize yapılabilecek kötülüklerin en büyüklerindendir. Lütfen sakınalım. Sayın Şefik Bey, zamanında konu ile ilgili partimizden yardım istemiş olsa idi, bu iş şimdiye kadar hukuk ve kamu yararına uygun bir şekilde çoktan çözülmüş olabilirdi. Şefik bey’in ben merkezli düşünce anlayışının İlçemize zararlarından birisi de bu konudur. Her nedense arkadaşımız her zaman kolektif düşünceden kaçmıştır. Bakıyorum şimdi de aynı kafada, kendi akıl ve fikrinden başka hiçbir düşünceye yaşama şansı tanımıyor. Bu hareketler Akçaabatlının yararına olan işler değildir. Milletvekili Sayın Mustafa Cumur, aynı konu ile ilgili farklı bir şey söylüyor. Sayın Şefik Bey farklı bir şey söylüyor. Halkımız her şeyin farkındadır.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset