Uzun'dan Adaylık Açıklaması

Uzun'dan Adaylık Açıklaması

Akçaabat Belediye Başkanlığı için AK Parti'den  Aday Adayı olan Mustafa Uzun, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

 

 Parti binasında gerçekleşen adaylık başvurusunda bulunan Mustafa Uzun, başvuru evraklarını İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Altuntepe'ye teslim etti.  Uzun burada yaptığı konuşmada, "Hizmetten muradımız Cenab-ı Mevlanın rızasını kazanmaktır" dedi.

Uzun konuşmasında "25 yıldan beri yaptığım kamu görevinden istifa ederek doğup büyüdüğüm, ömrümün büyük bir bölümünü geçirdiğim, deniziyle yaylalarıyla, yeşilliğiyle, akarsularıyla Cenab-ı Hakkın bize bahşettiği uçsuz bucaksız bir mabed konumundaki Akçaabat’ımıza hizmet edebilmek için yine gönlümüzü verdiğimiz Ak partimizden belediye başkanı aday adayı olmak gayesiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz" dedi.

Belediyecilik hizmetlerini önemsediğini ifade eden Uzun " Belediye hizmetleri beşikten mezara kadar hayatın bütün zamanlarına hitap ettiği için Rıza-i ilahiye mazhar olma imkanlarını bize azami ölçüde sunmaktadır. Malumunuz AK partimizin temel siyaseti, eser siyasetidir.  Muhammed Hadim-i Hz.lerininde ifade ettiği gibi ‘’Er  kişi odu ki her yerde koya  bir eser, Eseri olmayanın yerinde yeller eser"  sözüyle hareket edeceğiz. AK Partimizin en başından beri sürdürdüğü sosyal belediyecilik ilkesinden hareket ederek çalışacağız" şeklinde konuştu.

ak-parti-akcaabat-belediye-baskan-adayi-mustafa-uzun-1.jpgak-parti-akcaabat-belediye-baskan-adayi-mustafa-uzun-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset