Ustaoğlu'ndan Açıklamalar

Ustaoğlu'ndan Açıklamalar

AK PARTİ’den Akçaabat Belediye Başkan Aday adayı olduktan sonra geri çekilen Mahmut Haydar Ustaoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu

 Ustaoğlu, bazı teşkilat mensuplarının kendisini karalamak için çalıştığını belirterek, “Adaylıktan çekilmemin sebebi hastalık değildi. Seçim sürecinin iyi idare edilememesine duyduğum tepkiden ötürü istifa ettim” dedi.

AK Parti’den Akçaabat Belediye Başkan aday adayı olan ancak daha rahatsızlığı nedeniyle bu görevinden istifa eden Mahmut Haydar Ustaoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Adaylıktan geri çekilmesinin rahatsızlığından kaynaklanmadığını, sürecin iyi işletilememesinden kaynaklandığını ifade eden Ustaoğlu bazı teşkilat mensuplarının kendisini karalamak için çalıştığını ve bu kişilerin kuyruk acılarının olduğunu söyledi.
Kendisinin adaylık için başvuru ücretini partiden kesinlikle talep etmediğini kaydeden Ustaoğlu, "Benim ağzım dolu. Konuşmak istemiyorum: ama benim üzerime geliyorlar. Sonunda bir konuşacağım pir konuşacağım. Bu benim onlara son uyarımdır. Benim aleyhimde propaganda yürütmeye devam ederlerse gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlatacağım" dedi.
Kendisinin seçim sürecinde yapılan tüm harcamaları kendi cebinden yaptığını ve partinin kendisi için tek kuruş harcamadığını ifade eden Ustaoğlu, "Seçim için bayramda yaptırılan tebrik kartlarını ben dağıttım. Kalem ve bloknotu ben yaptırdım partinin en ufak bir katkısı olmadı. Seçim sürecinde AK Parti’nin benim için harcadığı tek bir kuruş yoktur. Her şey kendi bütçem dahilinde harcanmıştır. Benim partiden paramı istemem söz konusu değildir. Böyle de bir müracaatım yoktur. Bunlar tamamen beni yıpratmak için üretilen dedikodulardır" dedi.
Adaylıktan gere çekilmesinin rahatsızlığıyla ilgili olmadığını ve sürecin iyi yönetilememesinden ötüre geri çekildiğini kaydeden Ustaoğlu, "Benim hakkımda dedikodu üretenlerin bana karşı kuyruk acıları var. Ben partim adına bir beyanat vermedim. Teşkilat adına beyanat vermedim. Ağzım dolu devam ederlerse bende onlara karşı konuşacağım. AK Parti zarar görmesin diye sustum. Ama bundan sonra kimse benden susmamı beklemesin. Benim adaylıktan çekilmemin sebebi hastalık veya kalp krizi değildi. Sürecin iyi idare edilememesine duyduğum tepkiden ötürü istifa ettim" şeklinde konuştu.
Akçaabat’ta dedikodu siyasetinin çok olduğunu ve bunun kendi siyasi hayatının da sonu olduğunu dile getiren Ustaoğlu Şefik Türkmen’in AK Parti’ye katılmasının Akçaabat için olumlu sonuçlara vereceğini kaydederek, " Şefik Türkmen’in AK Parti’ye katılmasını son derece olumlu olmuştur. Arkasında iktidarın gücü vardır. Bunun Akçaabat’a zararı olmayacak faydası olacaktır. Akçaabat’ta belediye başkanlığını yapacak çok insan var. Şefik Bey’de bunların içinde en iyilerinden birisidir. Akçaabat’ın ve Türkiye’nin geneli dedikodu siyasetidir. Bu dedikodular siyasette ipimi çekti hatta ipimi kopardı bundan sonra asla siyaset düşünmeyeceğim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Günebakış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Siyaset