Ustaoğlu Resmen Aday

Ustaoğlu Resmen Aday

Ak Parti, Akçaabat Belediye Başkan Adayının Dr. Mahmut Haydar Ustaoğlu olduğunu açıklandı.

  

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Osman Çavuş, 29 Mart 2009’da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Akçaabat Belediye Başkan Adayının Dr. Mahmut Haydar Ustaoğlu olduğu açıkladı.

 

Parti binasında yapılan törende konuşan ilçe Başkanı Osman Çavuş, memlekete her kim başkanlığa gelmiş veya aday olmuş ise hizmet etmek için çaba gösterdiğini ve bunun bir hizmet yarışı olduğunu belirtti. Çavuş, “ bu hizmet yarışında Ak Parti olarak bizde varız. Ak Parti Türkiye’de iktidarı oldu ve hizmetlerine devam ediyor. Şimdi Bu hizmet yarışını yerelde de devralmak istiyoruz. Merkezi hükümet ile yereldeki yönetimin bir olmamasından doğan ufak tefek sıkıntıların var olduğunu beyan etmek isterim. Merkezle yerelin aynı düşüncede, aynı hizmet anlayışında olmasıyla Akçaabat’ın çok daha kazançlı çıkacağı düşüncesindeyim. Bu düşünceyle Akçaabat’ın yerelde yönetimine talibiz. Biz talibiz takdir vatandaşındır” dedi.

Osman Çavuş Akçaabat Belediye Başkanlığı için partiye başvuruda bulunan. Dr. Mahmut Haydar Ustaoğlu Aday Adayı olduğunu açıkladı.

 

 

TÜRKMEN REAL MADRİD’SE BEN BARCELONA’YIM

Ustaoğlu seçimlerdeki en büyük rakibi olan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in AK Parti’den Trabzon Belediye Başkan adayı gösterilebileceğiyle ilgili duyumların hatırlatılması üzerine basın mensuplarına şu cevabı verdi “Ben Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in Trabzon Belediye Başkanı olmasından mutluluk duyarım. Neticede Akçaabatlı birinin Trabzon’a başkanlık yapması benim için güzel bir olaydır. Ama şu anda böyle bir durum yok. Parti yetkililerinin Türkmen’i aday göstermesi söz konusu değil. Bu sorunun Türmen’in güçlü bir rakip olduğunu vurgulamak için sorulduğunu düşünüyorum. Sebat Gençlik ile Real Madrid’in maç yapması düşünülemez. Ama siz Şefik Bey’in Real Madrid olduğunu söylüyorsanız, bende Barcelona’yım” ifadelerine yer verdi.

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Sivrikaya ise AK Parti’ye seçimlere 3 ay kala geçmesiyle ilgili bir soruya ise şu cevabı verdi; “Geçen haftaya kadar ben Anavatan Partisi’nin meclis üyesiydim. Benim iki yıldan buyana AK Parti’ye katılmak gibi bir niyetim vardı. AK Parti’nin temayül yoklamalarında benim ismimim de çıkması üzerine beni seçen eşim ve dostumla görüşmem gerekti. Kendileriyle görüştüm. Büyük bir çoğunluğu benim burada olmam gerektiğini söyledi. Ondan sonra da burada olmayı tercih ettim. 5 yıldan buyana Akçaabat Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulunuyorum. Ben 27 yıllık memurluğu yaptım. Bu memuriyetin son 10 yıllık döneminin 6 yılında Trabzon Bayındırlık İl Müdürlüğü yardımcılığı 4 yıl süreyle de Kütahya Bayındırlık İl Müdürlüğü görevini yerine getirdim. Edindiğimi bilgi birikimlerini ve tecrübelerimi kullanma fırsatım olmadı. İnşallah önümüzdeki dönemde bunlardan faydalanacağız” ifadelerine yer verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum
Siyaset