Uraloğlu'na Akçaabat desteği

Uraloğlu'na Akçaabat desteği

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na getirilen hemşerimiz Abdulkadir Uraloğlu görevi yapılan tören ile devraldı. Yapılan devir teslim töreninde Uraloğlu’nu Akçaabat’tan sevenleri yalnız bırakmadı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na getirilen hemşerimiz Abdulkadir Uraloğlu görevi yapılan tören ile devraldı. Yapılan devir teslim töreninde Uraloğlu’nu Akçaabat’tan sevenleri yalnız bırakmadı.

Bakanın devir teslim törenine, AK Parti Trabzon Milletvekilleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve çok sayıda partili katıldı.

Devir teslim töreni sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Altıntepe, “Çalışkan örnek bir görev adamı. Pek çok meziyeti ile gerek mesai arkadaşları gerekse halkımızın nezdinde yıllardır takdirle karşılanmış, hemşehrimiz olmasından dolayı da ayrıca gururlandığımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nun, ülkemizin en icracı Bakanlığı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nı üstlendiği ana şahit olmak ise bizleri ziyadesiyle onurlandırdı. Yöneticilerimizle hazır bulunduğumuz törenle yine bir başka hemşerimiz olan Adil Karaismailoğlu'ndan görevi devralan Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu, inanıyoruz ki bugüne kadar üstlendiği görevlerinde olduğu gibi başarılarının üzerine koyarak Türkiye Yüzyılı'na da en yakışır şekliyle icraatlarını sürdürecek. Doğru Adamların Doğru Adam’la ve Doğru Adımlarla devam ettikleri yolda bizlerin de desteği her daim devam edecektir, sonuna kadar. Yüce Mevla hayırlı uğurlu eylesin!” açıklamasında bulundu.

abdulkadir-uraloglu.jpg

abdulkadir-uraloglu2.jpg

akcaabattan-destek.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset