Uraloğlu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Uraloğlu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Uraloğlu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Uraloğlu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aday adaylığı çalışmalarını sürdüren Uraloğlu, Arsin ve  Yomra’da partililer Araklı’da ise Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ile bir araya geldi.

ak-parti-trabzon-milletvekili-aday-adayi-abdulkadir-uraloglu-secim-calismalarini-araliksiz-surduruyor1.jpg

Uraloğlu AK Parti’nin ülkeye ve Trabzon’a büyük hizmetleri olduğunu ifade ettiği ziyaretlerde “Karadeniz’in incisi, Trabzon’umuzun gelişmesi tek başına fındıkla, tek başına çayla veya küçük ölçekteki sanayisi ile olması mümkün değildir. Trabzon’un olduğu gibi esasında Doğu Karadeniz Bölgesi’nin gelişmesinin en temel öğesi turizmdir. Turizmde olmazsa olmazı ulaşımdır”dedi.

 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın önemli bir misyon yüklendiğini belirten Uraloğlu “Ülkemizin birçok bölgesine olduğu gibi Trabzon’umuza da ulaşımda büyük hizmetler yaptık. Ancak yapmamız gereken daha hizmetler vardır. Ulaşım ve altyapı sistemlerinde var olan problemler halledildikçe turistik tesislerin gelişme hızı ve ekonomiye katkıları çok daha yüksek seviyelere çıkarılabilecektir. Mevcut hali ile bile Doğu Karadeniz ciddi turizm hareketliliğine erişmiştir. Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Yeşil Yol Projesi ile Samsun-Artvin arasındaki yaylalar arası yaklaşık 2.600 Km’lik yol ağı birbirine bağlanarak halen birbirinden kopuk olan turistik yerler birbirine bağlanacak, dolayısı ile turistlerin konaklama imkânları ve süreleri artacaktır. Gerek artan nüfus gerek artan turizm faaliyetleri ve gerekse de ekonominin sürekli iyi yönde gelişmesi ile sağlanan hareketlilikte artacaktır. Bu anlamda şehirleri daha yaşanılabilir hale getirmek için de devam eden projelerin bir an önce tamamlanması ve mutlaka yenilerinin de planlanması gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Trabzon’un Kanuni Bulvarı’na acil ihtiyacı olduğunu da ifade eden Abdulkadir Uraloğlu konuşmasını şöyle tamamladı “Sürekli büyüyen ve gelişen Trabzon’da ulaşım ihtiyaçları sürekli gündem olmuştur. Günün belli saatlerinde şehrin belli bölgelerinde tıkanıklık yaşanmaktadır. Kuzey-Güney yönünde ihtiyaçlar her geçen gün artarken, Doğu-Batı yönünde trafik sadece sahil yolu ve tanjant yolundan sağlanmaktadır. Ulaşım problemlerinin çözümü için başlatılan Kanuni Bulvarı Projesi bir an önce trafiğin hizmetine sunulması gerekmektedir. 24 Km uzunluğundaki projede birçok noktada çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. 2015 yılı sonunda Akyazı-Toklu mahalleleri arasındaki 3,5 Km’lik kesimi inşallah bitirip halkımızın hizmetine sunacağız”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset