Ulusoy, Halkına Güneviyor

Ulusoy, Halkına Güneviyor

Derecik Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Başkanlığı döneminde adaletli işler yaptığını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Derecik Belediye Başkan Adayı Ali Ulusoy, üstlendiği belediye başkanlığı görevi süresince yaptığı işlerde adalet duygusundan ve eşitlik ilkesinden ayrılmadığını belirterek, göreve yeniden seçildiği takdirde aynı düsturla yoluna devam edeceğini söyledi.

Ulusoy, “Üzerinde yaşadığımız beldemizi yerel manada da-ha güzel, daha yaşanabilecek bir konuma dönüştürebilmek için değişen ve gelişen belediyecilik anlayışımızla imkânlarımızın el-verdiği ölçüde göreve geldiğimiz günden beri hizmet üretmeye çalıştık. Beldemizin çeşitli mahallelerinde yapmış olduğumuz altyapı çalışmalarında halkımızın bize yardımı ve sağladığı kolaylık her türlü takdirin üzerindedir. Yeni dönemde de Derecik halkından göreceğimiz aynı destekle Derecik'i modern bir şehir yapma yolundaki uğraşımız sürecektir.” dedi.

Ulusoy'un Derecik halkından oy talep ettiği vaadleri şöyle:

“İhalesi yapılan Uçarsu Projesi'ni takip ederek en kısa zaman-da hayata geçirilmesini sağlamak, derin deşarj sistemli kanalizasyon şebekesini bitirmek, genişletilen ana mahalle yollarının eksikliklerini gidererek daha mamur hale getirmek, yeni başlayan Sera Deresi ıslah çalışmalarını en kısa zamanda sonuçlandırmak, kadastro ölçüm programına belde mahallelerini de dâhil ederek en kısa zamanda ölçümünü yaptırmak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset