Ülke Üzerinde Oynanan Oyunları Anlattı

Ülke Üzerinde Oynanan Oyunları Anlattı

Mv. Adnan Günnar, Ülke Üzerinde Oynanan Oyunları Anlattı

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, partisini Ortahisar ve Akçaabat İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katıldı. Teşkilat mensuplarına önemli mesajlar veren Günnar, ülke üzerinde oynanan oyunları anlattı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, partisi tarafından düzenlenen Ortahisar, Akçaabat ve Arsin İlçelerinin aylık danışma meclisi toplantılarına katıldı. Salonları hınca hınç dolduran teşkilat mensuplarına seslenen Günnar, ülke üzerinde oynanan oyunların hedefinde cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizerek, “Muhalefetin ağzına pelesenk olmuş tek ifadesi var. Tek hedefleri var. O da Recep Tayyip Erdoğan. Kıskançlıklarından çatlıyorlar. Yok ki böyle bir lider. Biz böyle bir lideri kıskananlara, bizde de olsun diyenlere şöyle diyoruz. ‘Buyurun gelin. Kapımız herkese açık’” dedi.

Günnar, AK Parti’ye en büyük desteği halkın verdiğini kaydederek, şöyle konuştu: “13 yıldır millete hizmet yolunda bizlere en büyük desteği halkımız verirken, halkımızın emanetçileri olarak da teşkilat mensubu kardeşlerimizle gece gündüz demeden, yorulmak bilmeden durmaksızın çalışmaya devam ettik. Partimizin kuruluşunda emeği geçen çok kıymetli ağabeylerimize de, rahmetli olanları da şükran ve rahmetle anıyorum. Cenab-ı Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Bu teşkilat oldukça büyük ve dünya çapında bir teşkilat olmuş pozisyonundadır. Sanki yarın seçim varmış gibi aynı şevk ve heyecanla toplantı ve organizasyonlarımızla gücümüze güç katmaktayız.”

Günnar, durmadan yola devam edeceklerine vurgu yaparak, şöyle devam etti: “2023 hedefleri için birlik beraberlikten sapmadan çalışırken, muhalefetin meclisi çalıştırmamak için koalisyonlarına şahit olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Türkiye, dünyanın en pahalı arsasında. Bulunmuş olduğumuz coğrafya tüm dünyanın göz bebeği. Çevremizde neredeyse bütün ülkeleri yıllardır perişan eden, emperyalist sistem pastadan payını Türkiye'ye kaptırmamak için mücadelesini devam ettirmektedir. 2023 hedef ve vizyonunu kendisine şiar edinen, dünya lideri unvanını kazanmış, tüm dünyada zulme meydan okuyan, mazlumların sesi olan, kurucu genel başkanımız, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı gelecekte yerinden etmek için mücadele ediyorlar. Türkiye uzun yıllar üstüne ilk kez miletinin içinden bir lider çıkarmıştır. Milleti için gelecek hedefi çizen nadide bir lidere kavuşmuştur. Bizler de hiç durmadan yola devam demeye devam edeceğiz.”

Trabzon’a yapılacak yatırımlar hakkında da bilgi veren Milletvekili Dr. Adnan Günnar, “Trabzon için çok ciddi ve önemli projelerimiz var. Yeni havalimanı, ikinci devlet üniversitesi, güney çevre yolu, yatırım adası ve her ilçeye yönelik büyük projeleri gerçekleştirebilecek gücümüz var. Bunun için sn bakanımız ve milletvekillerimizle bütünlük içerisinde çalısmalarımızı devam ettiriyoruz, diye konuştu.

Günnar, yatırımların yapılmaması için bölücü terör örgütlerinin rahat durmadığını ifade ederek, “PKK, DAEŞ ve başka örgütlerle gücümüzün kesilmek istendiğinin farkındayız. Ancak bu necip millet sayesinde kimse gücümüzü kıramayacak ve önümüzü kesemeyecek. Gezi olaylarıyla önümüzü kesmeye çalışanlar, şimdi de kendini sözde akademisyen sanan, ilimden yoksun insanlarla beraber, memleketimizin aleyhinde imza kampanyalarına başladılar. Yazıklar olsun. Savcılarımız iş başındadır. Memleketimize, vatanımıza, bayrağımıza göz diken, huzurumuzu bozmak için gayret eden teröristleri destekleyen kişiler, kürsü dokunulmazlığı var diye ileri geri konuşuyorlarsa, biz de adaletin kestiği parmak acımaz diyerek mecliste gereğini yapacağız. herkes hak ettiği cezayı alacaktır. Ama en önemli ceza, milletin kestiği cezadır. Bizim, Kürt, Gürcü, Çerkez gibi kimliklere dayalı ayrımımız olamaz. Hepimiz Müslüman din kardeşiyiz. Bu bayrak için şehitler verdik, kan akıttık. Müslüman Kürt kardeşlerimizi evlerinde huzursuz eden teröristler hiçbir zaman başarılı olamayacaktır. Biz yeter ki tek yumruk olalım, birlik olalım. Türkiye’nin birlik ve beraberliği için hamur gibi olduğumuzda hiçbir oyun Türkiye üzerinde tutmayacaktır” şeklinde konuştu.

adnan-gunnar-014.jpg

Günnar, oynanan oyunların geleceği karartma hesabı olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: “Hesap nedir, enerji havzalarından Türkiye’nin pay almasını engelleme hesabıdır. Sizin, çoluk çocuğunuzun geleceğinin daha aydınlık olmasını engelleme hesabıdır. Su uyur düşman uyumaz anlayışı ile hareket edeceğiz. Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkında olduğumuzu herkes biliyor. Türkiye güçleniyor. Devletin şefkatli kolunu uzattığı halde, namusumuza, evimize, canımıza kastı olanların ellerini de kafasını da ürettiğimiz silahlarla, tanklarla, insansız hava araçları ile birlikte kırmaya sonuna dek kararlıyız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset