Üçüncü "ye Durmak Yok

Üçüncü "ye Durmak Yok

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam eden AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Murat Üçüncü, sanayi esnafını ziyaret etti.

 

 

Akçaabat’ta her kesime ulaşmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Üçüncü, “Helalinden alın teriyle ekmeğini kazanmaya çalışan esnafımız başımızın tacıdır. Onların Akçaabat’a kattığı değer bizler için çok önemlidir. Seçim çalışmaları dışında da esnafımızla bir araya gelip, daha iyisi ve daha güzeli için istişare halinde olacağız. Dertleri derdimiz, sıkıntıları sıkıntımız olacağı gibi çözüm noktasında icra makamına geldiğimizde üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

ALT YAPI ÇALIŞMALARIMIZ TAMAM

Akçaabat’a hizmet için hazır olduklarını ifade eden Üçüncü, “Bugüne kadar Akçaabat’ımıza ne yapıldıysa daha fazlasını kaliteli ve en iyi şekilde yapmak için alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Aday olarak gösterildiğim takdirde çalışmalarımız istişare odaklı birlik beraberlik içerisinde olacaktır. Kazanan ben değil Akçaabat olacaktır, kazanan ben değil biz olacağız. Akçaabat sevdamız, Akçaabat dünümüz, bugünümüz ve yarınımızdır. Genciyle yaşlısıyla Akçaabat’ta yaşayan her bir vatandaşımızın huzuru, güveni ve mutluluğu bizim için en önemlisidir. Rabbim Akçaabat’ımız ve şahsım için en hayırlı olanı nasip etsin” diye konuştu.

murat-ucuncu-a-akcaabat.jpgmurat-ucuncu-b-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset