Türkmen'in İnancı Tam

Türkmen'in İnancı Tam

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik türkmen 13 meclis üyesi çıkaracaklarını iddia etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı Yönetim Kurulu, 29 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde İl Genel meclisi ile Akçaabat Belediye Meclisi listesinin asıl ve yedek bölümünde yer alan adaylarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Körfez Köfte Salonu’nda düzenlenen kahvaltıya Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in listesinde yer alan Temel Aydın ve Ahmet Murat Baş ile İl Genel Meclisi listesinin birinci sırasında yer alan Kenan Haçkalı’nın haricindeki adaylar katılırken, Yönetim kurulu’nun yarıya yakını da kahvaltı sofrasındaki yerlerini aldılar.

Samimi bir hava içerisinde geçen kahvaltıda bir konuşma yapan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Şefik Türkmen’in partilerine katıldığı tarihi milat kabul ederek, “Birçok sıkıntıları aşarak geldiğimiz bu noktada yapılacak olan seçimi farkla alacağımızı rahatlıkla söylüyorum. Ancak bu hiçbir zaman rahat olacağımız ya da çalışmayacağımız anlamına gelmemeli. Bu aşamada tahriklere kapılmadan çalışmalarımızın temposunu artırmalıyız.” Dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise son dönemde yaşanan olaylar eşliğinde oluşan geçiş dönemini “egzersiz” olarak nitelendirerek, “Bu dönem ise çalışma dönemi, toparlanma dönemi olacak. Aşılamayacak hiçbir meselemiz yok.” şeklinde konuştu. Türkmen, Anavatan Partisi’ndeki dostlarıyla arasında herhangi bir sorun olmadığını, AK Parti mensuplarının da onlara kahvehane kültürüyle yaklaşmamalarını isteyerek, 13 meclis üyesi alacaklarını iddia etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Siyaset