Türkmen Tekel İşçileri İle

Türkmen Tekel İşçileri İle

Akçaabat Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şefik Türkmen, Tekel işiçilerinden destek istedi.

Akçaabat Belediye Başkanı ve Ak Parti Başkan Adayı Şefik Türkmen 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için destek turlarına devam ediyor.

 

 

Beraberinde Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, İlçe Başkanı Osman Çavuş, belediye meclis adayları ve partililer ile Tekel binasında işçiler ile bir araya gelen Başkan Türkmen,  Akçaabat için geçmişte çok şey yaptıklarını ancak bunların yeterli olmadığını, iktidarın gücünü de arkalarına alarak çok daha güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Akçaabat Belediyesi’ni devraldıklarında bir metrekare bile yeşil alanı olmayan bir ilçe olduğunu “Akçaabat bizden önceki dönemde kontrolden çıkmış, suyu akmayan, kanalizasyonu olmayan, yolları perişan bir halde olan ilçe idi. Çok büyük gayretler sonucu Akçaabat’ın altını üstüne getirdik. Altyapı ve üstyapısını tekrar yaptık. Ben göreve geldiğimde Akçaabat’ta insan eliyle ekilmiş bir metre kare yeşil alan yoktu. Fotoğraf çektirmek isteseniz bir çiçeklik bulmanız mümkün değildi.  Şimdi ise 150 dönüm park alanımız var. Nerde bir alan bulmuşsak oraları değerlendirildi. Bütün bilgi ve tecrübemizi kullanarak Akçaabat için harcadık. Geçmişte kötü belediyeciliğe örnek gösterilirken, bugün iyi belediyeler arasında örnek olarak, marka olarak gösteriliyor” dedi.  Türkmen, Akçaabat için tekrar göreve talip olduklarını belirterek “Sizlerden destek istiyoruz. Burada İl genel meclis üyelerimizde var. Onlar içinde topyekün partimiz Ak Parti için desteğinizi bekliyoruz” dedi.

 

 

 

Tekel’in kapanmasından üzüntü duymaktayız. Ancak bu merkezi hükümet tarafından alınan bir karar. Tütün bizim için bir yaşam tarzı idi. Herkes yaşantısını tütün alımına göre ayarlardı. Tütün bizim kültürümüzde çok önemli bir yere sahiptir. Bu kadar bizim kültürümüzde yer alan tütünün daha ekilmeyecek olmasından üzüntü duyuyorum. Ancak öteki taraftan tütünden sigara yapılıyor ve insan sağlığının en büyük düşmanı. Mümkün olsa da tüm dünyada tütün kaldırma imkanı bulsak. İnşallah burada çalışanlar bu alınan karar ile mağdur olmaz” dedi.

.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset