Türkmen Seçim Gezisinde

Türkmen Seçim Gezisinde

Akçaabat Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen, seçim gezilerini sürdürüyor.

 

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen beraberinde Belediye encümen adayları, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş ve partiler ile birlikte Yaylacık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları gezere destek istedi.  Ziyaretlerde gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğu gözlenen Şefik Türkmen, Yaylacık Mahallesi’nde çok önemli çalışmalara imza attığını, yapılan en önemli çalışmanın ise mahalledeki imar uygulaması olduğunu belirtti.

Başkan Türkmen “Yaylacık mahallesinde imar uygulaması yapmaya başladığımız zamanlarda buradaki vatandaşların yoğun tepkisi ile karşılaşmıştık. Burası bizim imar uygulaması yaptığımız ilk alandır. Bu bölge, geniş caddeleri ve düzenli yapılaşması ile Akçaabat’ın en değerli bölgesi haline geldi. Eski sistemle yapılmış olsaydı burada bir evin değeri 30-40 bin lira idi. Şimdi görüldüğü gibi altlarında otoparkı bahçesi olan çok modern binalar yapıldı ve bu evlerin değeri 100 bin liradan daha fazla.  Yaptığımız her işte geleceği düşünerek hareket ettik. Oy kaygısı ile hareket etmedik. Belki o dönemde  burada oy kaybına uğradık ama onun karşılığında bu mahalle ve Akçaabat çok şey kazandı” diye konuştu.

İlkadım Sokağı’nda bulunan Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret eden Türkmen ve beraberindekiler Aile hekimleri ile sohbet etti ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Yaylacık Mahallesi Fatih Camii altındaki çay ocağını da ziyaret eden Türkmen, cemaatle çay içerek bir süre sohbet etti.

Türkmen Aile Sağlığı Merkezini'de ziyaret etti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset