Türkmen Nereden Aday?

Türkmen Nereden Aday?

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in AK Parti’den Akçaabat Belediye Başkan adayı olmayı istediği ve kendisine yakın AK Partili yöneticilerle bu isteğini parti yetkililerine ilettiği iddia edildi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in AK Parti’den Akçaabat Belediye Başkan adayı olmayı istediği ve kendisine yakın AK Partili yöneticilerle bu isteğini parti yetkililerine ilettiği iddia edildi.

  Dün akşam yapılan AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın olağan yönetim kurulu toplantısında gündeme geldiğini öğrendiğimiz bu gelişmenin ne şekilde neticeleneceği ise merakla bekleniyor.

    Şefik Türkmen’in AK Parti’den Akçaabat Belediye Başkan adayı olma isteğini şu an değerlendirmelerinin söz konusu olmadığını dile getiren İlçe Başkanı Osman Çavuş’un ise konuyu kestirip atmadığı, kamuoyunun da bilgisi dahilinde olan anketlerinin % 90 seviyelerinde tamamlanma aşamasına geldiğini ifade ederek anketin sonucunun beklenmesi gerektiğini aktardığı öğrenildi. İlçe Başkanı Çavuş’un “Türkmen’in bizlere ilettiği bu talebini ileri tarihlerde ancak değerlendirebiliriz” diye konuştuğu belirtilirken, kamuoyunda başkan Türkmen'in nerden aday olacağı merak konusu oldu.  .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Siyaset