Türkmen Dersaneleri Gezdi

Türkmen Dersaneleri Gezdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden aday olan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, seçim çalışmalarının bir bölümünü özel eğitim kurumlarına ayırdı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden aday olan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, seçim çalışmalarının bir bölümünü özel eğitim kurumlarına ayırdı.

Eğitimle ilgili projelerini anlatmak için Eksen ve Sınav Dershanelerine giden ve eğitimcilerle sohbet etme imkânı bulan Belediye Başkanı Türkmen, teneffüslerde ise öğrencilerle sohbet etti ve istekleri hakkında bilgi aldı.

Yeni dönemde gerçekleştireceği projeleri arasında eğitim projelerine özel bir önem verdiğini belirten Başkan Türkmen, bunları gerçekleştirirken her zaman olduğu gibi eğitime ve eğitim kurumlarına katkı sağlamaya devam edeceğini ifade etti.

Akçaabat’ta birçok yeniliği yaparken eğitimcilerin fikirlerinden yoğun olarak yararlandığını belirten Başkan Türkmen, yeni hizmet döneminde ise eğitimcilerin eksikliğini sıkça dile getirdikleri sosyal tesis ve lokalin inşasını gerçekleştireceği sözünü verdi.

Özel eğitim kurumlarının gençlerin meslek sahibi olmaları için gerekli bilgi donanımını temin eden kuruluşlar olduğunu, ancak üniversiteye giremeyen birçok gencin bulunduğu günümüz ortamında belediyelere de bu gençlerin istihdama yönelik eğitimlerini sağlamak açısından sorumluluk düştüğünü vurgulayan Türkmen, “Gençlerimizin meslek sahibi olmalarına yardımcı olmak üzere kurslar düzenleyeceğiz, düzenlenen kurslara ise destek olacağız.” dedi.

Eksen Dersanesi’nde bir sınıfı ziyaretinde öğrencilere Beni tanıyormusunuz? diyen Türkmen, bir öğrencinin “sayın Başkanım, sizi dünya tanıyor, biz nasıl tanımayız” demesi üzerineTürkmen’in hayli morallendiği gözlendi.

Her iki dershaneye de beraberindeki meclis üye adayı arkadaşlarıyla giden Belediye Başkanı Şefik Türkmen, öğrencilerle beraber objektiflere de bol bol poz verdi.

Eksen Dersanesi’nde sınıf ziyaretinde öğrencilere Beni tanıyormusunuz? diyen Türkmen, bir öğrencinin “Sayın Başkanım, sizi dünya tanıyor, biz nasıl tanımayız” demesi üzerineTürkmen’in hayli morallendiği gözlendi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset