Türedi MHP'den Aday Adayı

Türedi MHP'den Aday Adayı

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, görevinden istifa ederek MHP'den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Trabzon’un en büyük kamu hastanesi olan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 4 yıldır Başhekimlik görevini yürüten ve özellikle pandemi döneminde gösterdiği performansla toplumun her kesimden takdir toplayan Profesör Doktor Süleyman Türedi, geçtiğimiz hafta istifa ettiği görevi sonrasında MHP Genel Merkezine giderek Trabzon Milletvekilliği adaylık dilekçesini sundu.

 

Türedi, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı.

 

Saygıdeğer arkadaşlarım, çok kıymetli  hemşehrilerim

 

Karakter ve kimliğimizi şekillendiren Ülkücü Hareketin kalesi Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekilliği aday adaylığı için Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliği ve SBÜ Trabzon Tıp Fakültesi Öğretim Üyeliği görevlerimden istifa etmiş bulunuyorum.

 

Hayatını bu millete adamış bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli ve genel merkezimizin saygın yöneticilerini ziyaret adip hayır dualarını ve başarı dileklerini alarak aday adayı başvurumu 17.03.2023 tarihinde yaptım.

 

Bu güne kadar şahsımı tanıyan, benimle çalışan ve hayatımızın bir noktasında  hasbihal ettiğimiz  herkesin çok iyi bildiği gibi hayatta ün, ünvan, makam veya maddi bir beklentim hiç olmadı. Hizmet fırsatı yakaladığımız tüm makamlar, yetiştiğimiz ilim ve irfan yuvası Ülkü Ocaklarında karakterimize işlenen çalışkanlık ve dürüstlük sayesinde Allah'ın takdir ve nasip etmesiyle oldu. Şimdi de yine Allah'ın izniyle vatan ve millet sevdalısı Milliyetçi Hareket'in bir neferi olarak, Bozkurt işareti yaparak farklı bir yola çıkıyoruz.

 

Tüm iyi niyetimiz, sahip olduğumuz deneyim ve donanım ile, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  ve liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin önderliğinde  devletimizin ve milletimizin yüceltilmesi için başta sağlık politikaları olmak üzere devlet politikalarına katkı verebilmeyi umuyorum. Sokaklarında büyüdüğümüz, gurbette yolunu iple çektiğimiz memleketimiz Trabzon'u ve siz değerli Trabzon'luları Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde en iyi şekilde temsil edebilmek, Trabzon'umuzun sorunlarını dile getirebilmek ve çözüm geliştirebilmek ülküsünü gönlünde duyan bir Trabzon evladı olarak  sizlerden destek bekliyorum.

Yüce Rabbim inşallah Trabzon milletvekili olarak devlete ve millete hayırlı hizmetler verebilmeyi nasip eder.

 

Yarın 20.03.2023 tarihi saat 12:00'de Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde özgeçmiş bilgilerimi paylaşmak ve adaylık çalışmalarımı başlatmak üzere bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Tüm sevenlerimi yanında görmekten mutluluk duyacağım.

 

Saygılar sunarım.

 

Prof. Dr. Süleyman Türedi

Milliyetçi Hareket Partisi

Trabzon Milletvekili Aday Adayı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset