Toplantıda Ekim Neler  Dedi?

Toplantıda Ekim Neler Dedi?

Toplantıda Ekim Neler Dedi?

AK Parti Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim proje tanıtım toplantısında konuştu.

Ekim’in konuşması şu şekilde;

Sayın milletvekillerim, Sayın cumhur ittifakımızın il başkanları, sayın büyükşehir belediye başkan adayım, sayın ilçe belediye başkanım, cumhur ittifakımızın ilçe başkanları, kıymetli teşkilat mensuplarımız,saygı değer hemşerilerim, ve basınımızın güzide mensupları, proje tanıtım törenimize hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. 

Bugün tarifi imkânsız bir heyecanı, bir bahtiyarlığı yaşıyorum.Sevdamız Akçaabat’ımızı / daha güzel yarınlara taşımak için /planlamalarımızı, projelerimizi sizlerle, kamuoyuyla paylaşmak için bir arada bulunuyoruz.

Bu kutlu yolculuğa çıkarken bizlere inanan, bizlere güvenen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere genel merkezimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize, tüm teşkilat mensuplarımıza,en kalb-i teşekkürlerimi sunuyorum.

Ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberliğini sağlayarak /ve ülkemizin bekasını her şeyin önünde tutan Cumhur İttifakı’ndakiortağımız/ Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın DR.Devlet Bahçeli’ye, genel merkezine, il ve ilçe teşkilatlarına teşekkürlerimi sunarım.

 

 

Çok kıymetli Akçaabatlılar ,

Sevdamız Akçaabat’ımızın / tarihine, kültürüne, sosyal dokularının her zerresine, yaraşır adımlar atmak için yola çıkmış bulunuyoruz. Talip olduğumuz görevin, üstleneceğimiz sorumluluğun ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak projelerimizi hazırlamaya özen gösterdik. Tüm projelerimizi kapsayan En büyük projemiz “gönül belediyeciliğidir.”

Gönülle yapılmayan, gönüle dokunmayan hiçbir işin başarıya ulaşamayacağına inanıyoruz. Bunun somut örneği de Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul’da başlattığı ve sürdürmeye devam ettirdiği belediyecilik anlayışıdır. Bizim hizmet anlayışımızdaki referansımız Cumhurbaşkanımızın sergilediği anlayış, yani gönül belediyeciliği olacaktır. Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletimizin yanında olmaya gayret edeceğiz.

31 mart akşamı Hemşerilerimiz teveccüh gösterip kültür-sanat-turizm ve spor şehri Akçaabat’ımıza hizmet etme şerefini bizlere tevdi ettiklerinde; değişim ve gelişimde sürekliliği sağlayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin ilçemizin her noktasına ve her kesimine ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek bir Akçaabat oluşturmak en büyük hedefimizdir. Bu hedefimize ulaşmak için hemşerilerimizin her daim yanımızda olacağına inancım tamdır.

Bakanlarımız, bu hedefe ulaşmak için her zaman kapısını çalabileceğimiz gücümüz olacaktır. Milletvekillerimizin, gerek Ankara’da ve gerekse şehrimizde bizlerin yanında olacağına inanıyoruz. Ve tabi Büyükşehir Belediye Başkanımız, tüm proje ve hizmetlerimizde bilgisine, koordinasyonuna ve desteğine müracaat edeceğimiz önceliğimiz olacaktır.

El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle ilçemizi eğitim, sosyo-ekonomik ve kültürel alanlarda layık olduğu düzeye taşımak, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getirmek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmak için mücadele edeceğiz.“aşkla çalışan yorulmaz.” İlkesiyle tüm çalışmalarımız gerçekleştireceğiz.

Bu kadim şehrin, Trabzon’umuzun ikinci büyük ilçesi /özellikle köftesi ve folkloru ile bir dünya markası olan Akçaabat’ımızı daha güzel yarınlara kavuşturmak için bıkmadan, usanmadan, yorulmadan tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacağız. Şehrimiz için büyük düşünüyoruz, büyük düşünenlerle yola çıkıyoruz. Allah yolculuğumuzu hayırlı eylesin, bizleri aziz hemşerilerimize, sizlere mahcup eylemesin diyor sizleri projelerimizle başbaşa bırakıyorum.

 

 

 

Değerli katılımcılar;

Gördüğünüz gibi Akçaabat’ımıza çağ atlatacak vizyon projelerle yola çıkıyoruz. İlçemizi iyi bildiğimiz için / en iyi analiz çalışmalarını yaparak, istişare ederek, bu proje çalışmalarımıza yön verdik.

Akçaabat’ ımızın daha iyi şartlarda hayat sürmesi için şimdide / bundan sonraki süreçte de elimizden geleni fazlası ile yapacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum.

1 Nisan itibari ile durmadan / yorulmadan bu projeleri Akçaabat halkımızla buluşturmak tek gayemiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle projelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, katılımınızdan dolayı tekrar hepinize teşekkür ediyorum.     Allaha emanet olun….

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset