TEŞKİLAT KAYNAŞMASI

TEŞKİLAT KAYNAŞMASI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin yerel örgütlerinin dayanışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin yerel örgütlerinin dayanışmalarına bir yenisi daha eklendi. AK Parti Mardin Kızıltepe Kadın kolları Başkanı Seval Begdaş AK Parti Söğütlü Belde Başkanı Ayşegül Altuntaş tarafından ağırlandı.

Daveti üzerine karayoluyla Trabzon’a gelen Sevel Begdaş’ı Trabzon Terminali’nde karşılayan Ayşegül Altuntaş, konuğuna Akçaabat’ta köfte ikram etti, Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi.

Hayatının en mutlu anlarını yaşadığını belirten AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı Seval Begdaş, Türkiye halkının dirliğini ve birliğini kimsenin bozamayacağını, çünkü herkesin kardeş olduğunu belirterek,  şunları söyledi:

“Yüzünü aynı Kıbleye dönen Aynı Allaha inanıp secde eden bir halk asla düşman olamaz. Göbek bağından öte biz birbirimize din bağı ile bağlıyız. Ak Parti Hükümeti ile bu kardeşliğimiz ve birbirimize olan güvenimiz perçinleşerek çoğalmaktadır. Ben Söğütlü Kadın Kolları başkanı olarak tanıdım Ayşegül hanımı fakat şimdi kardeşim diyerek geldim onun yanına. Yanıma kızımı da alarak Trabzon'a bir kardeşimin evine geldim. İnşallah bu kardeşliğimizi büyük bir organizasyonla daha ileriye taşıyacağız. Buradaki ziyaretlerimin ardından hemen bir program yaparak Trabzonlu bayan kardeşlerimi Mardin'e davet ederek, Trabzon ile Mardin arası bir kardeşlik köprüsü kurmuş olacağız. Trabzon çok güzel bir yer. Ben inanıyorum ki; aramızdaki ziyaretler arttıkça ve birbirimize sarıldıkça ülkemizin geleceği daha güzel ve aydınlık olacaktır.”

AK Parti Söğütlü Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Altuntaş da konuğunu ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, en kısa zamanda arkadaşlarıyla birlikte Mardin’e bir gezi düzenleyeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset