Tek Dönemlik Yetki İstedi

Tek Dönemlik Yetki İstedi

31 mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde AK Parti'den Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Süleyman Küçük, parti binasında düzenlediği basın açıklamasında hedeflerini ve projelerini paylaştı.

 

Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adayı Süleyman açıklamasına, Akçaabat'ın sosyal, ekonomik ve kültürel potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlayan bir vizyonla başlayan Küçük, belediye başkanlığı için aday adayı olma kararını kamuoyuyla paylaştı.

 

Akçaabat ile ilgili önemli hedeflerinin olduğunu dile getiren Küçük, “Akçaabat’ımızı mimarisiyle, kültürüyle, sanatıyla, alt yapısıyla örnek bir kent haline getirebilme konusunda içimize hapsedilmeyecek bir heyecan var. Her bir hemşerimizin suyun, toprağın, havanın, ağacın, bitkinin, yolun, yokuşun, canlı ve cansız bütün varlıkların hakkını korumak hizmetlerinde olmak asli görevimiz olacaktır. Ortak akıl ve istişareyi ehil kadrolarımızı ve azimli çalışma arkadaşlarımızla birleştirip hemşerilerimize “İyi ki bu şehirde yaşıyorum” söyletebilmek adına kararlılığımız var. Bu şehrin bunları gerçekleştirebilecek her türlü imkan ve kapasitesi fazlasıyla mevcut. Bayrak bize tevdi edildiğinde var olan hizmetleri çok daha üst seviyelerde çıkarmak uğruna gecemizi gündüzümüze katmak yegane prensibimiz olacak. Biz bir hizmet yarışına talip olmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın manevi himayelerini arkamıza alarak yola çıkmak istiyoruz” dedi.

 

Küçük açıklamasında, seçildiği takdirde ilk dönemden sonra tekrar aday olmayacağını da söyledi.  Akçaabat belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Küçük, “Tüm samimiyetimle söylüyorum ilk beş yıldan sonra aday olmayacağım. Başarımızı bir dönem ile sınırlı tutacağım. Bizim başarı çıtamızı daha yükseklere çıkartacak  yeni adaylara ön açacağız.” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset