Tarakçı Gelecekten Emin

Tarakçı Gelecekten Emin

Yıldızlı’nın AK Partili Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Yıldızlı’yı 5 yıl içerisinde Trabon’un en önemli cazibe merkezlerinden biri yapmaya söz verdi.

 

Tarakçı, 2004-2009 yılları arasındaki belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği icraatın Yıldızlı’yı ileriye götürecek işlerin temelini oluşturduğunu, yeni dönemin ise bu altyapıdan güç alarak atılım dönemi olacağını vurgulayarak, “Halkımıza söz verdiğimiz ve yapamadığımız şey yok. Bundan güç alarak Yıldızlı için yeniden göreve talip olduk. Ekibimle beraber Yıldızlı’yı Trabzon’un turizmdeki yıldızı yapacak ve bir cazibe merkezi oluşturacağız.” dedi.

Yıldızlı Belediye Başkanı Tarakçı’nın yeni dönemde gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği projeleri şöyle:

“TOKİ yolunun bitirilmesi. Sahil projesinin tamamlanması. Uçarsu projesinin tamamlanması. Sera Gölü’nın ıslah ve rehabilitasyon çalışmalarının tamamlanması. Yıldızlı’ya yakışır yeni belediye binasının yapımı. Muhtelif yerlere çocuk oyun parkı kurulması. TOKİ için anaokulu ve ilköğretim okulu yapılması. TOKİ ile yeni okulun bağlantı yolunun tamamlanması ve yol güzergahında aydınlatma, sportif yürüyüş bandı ile bisiklet şeridi yapılması. Plastik atıkların toplanması ve değerlendirilmesi. Gülbaharhatun Güven Sitesi Söğütlü bağlantı yolunun yapımı. TOKİ aile çay bahçesi ve piknik alanının yapımı.”

Yahya Tarakçı’nın Belediye Meclisi Üye Adayları şunlar:

Kontenjan: Osman Aksoy, 1.  Orhan İnan, 2. Zeki Bayram, 3. Osman Hatipoğlu, 4. Osman Bu-lut, 5. Salih Aksu, 6. Aydın Kaya, 7. Yusuf Günaydın, 8. Muzaffer Bostan.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset