Sürmen "Tek Gayemiz Hizmet"

Sürmen "Tek Gayemiz Hizmet"

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı ve 28. Dönem Milletvekili aday adayı Meryem Sürmen, ilçeleri arşınlamaya devam ediyor.

AK PARTİ TRABZON İL KADIN KOLLARI BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MERYEM SÜRMEN “TEK GAYEMİZ VATANIMIZ VE MİLLETİMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK”

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı ve 28. Dönem Milletvekili aday adayı Meryem Sürmen, ilçeleri arşınlamaya devam ediyor. Dernekpazarı ve Köprübaşı İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Sürmen, partililerle bir araya gelerek net mesajlar verdi. Sürmen, “Bizim tek gayemiz var o da vatanımız ve milletimiz için çok çalışmak” dedi. 

Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladıktan sonra, her zamanki gibi sahaları hiç boş bırakmayan Meryem Sürmen, teşkilatlarla iç içe oluyor. Sürmen,  “Türkiye’yi acıya boğan asrın felaketi deprem ve ardından sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarını kaybedenlere de  sabırlar diliyorum. Biz Kadın kolları olarak depremin başında kardeş şehrimiz Kahramanmaraş’a giderek depremzedelerin acılarını bir nebzede olsa paylaşmıştık. Daha sonra ise  Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir öncülüğünde “Sıcak Sofralar” yeniden kurulsun diyerek, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlıklarımızın hazırlamış olduğu kolilerimizi kardeş şehrimiz Kahramanmaraş’a ulaştırdık. Yine dün akşam Gülbaharhatun Kredi Yurdunda misafir ettiğimiz deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız için el emeği ürünlerimizi ikam ettik” dedi.
İLGİNİZE MUTLU OLDUM
Dört yıldan beri Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini yerine getirdiğini ifade eden Sürmen, “Biz her zaman teşkilatlarımızla birlikteyiz. Bizim tek gayemiz vatanımız ve milletimiz için çok çalışmak. Bunun için de geçen hafta Milletvekilliği aday adaylığımı açıkladım. Bugün de Dernekpazarı ve Köprübaşı teşkilatlarımızı ziyaret ettik, teşkilatlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaşmak bizleri son derece mutlu etti” diye konuştu.

surmen-aday.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset