SP Divan Toplantısı

SP Divan Toplantısı

Saadet Partisi (SP) Akçaabat İlçe Gençlik Kolları’nın aylık ilçe divan toplantısı kalabalık bir katılımla parti lokalinde gerçekleştirildi.

Saadet Partisi (SP) Akçaabat İlçe Gençlik Kolları’nın aylık ilçe divan toplantısı kalabalık bir katılımla parti lokalinde gerçekleştirildi.

SP Gençlik Kolları Teşkilât Başkanı M. Cemil Şen’in rutin raporları sunumu ve güncel siyasî olaylardan İran’daki seçimler ile Meclis’te görüşülen mayınlı arazilerin temizlenmesiyle ilgili yasa tasarısı hakkında görüşlerini dile getirdiği konuşmasıyla başlayan divan toplantısında daha sonra Eğitim başkanı Hikmet Adıgüzel söz aldı.

Eğitim Başkanı Adıgüzel, gençliğin sorunları ve bu sorunları aşmak için belirlemeleri gereken hedefleri hadisler ışığında anlattığı konuşmasında, gençliğine önem vermeyen bir toplumun sonunun iyi olmadığını söyledi. Adıgüzel, gençlikle ilgili olarak Milli Eğitim bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ortak bir çalışma yapmasının gerekliliği üzerinde de durdu.

Toplantının son konuşmacısı ise iki dönemdir SP’den Trabzon Belediye Başkan Adayı olan Mahmut Çizmecioğlu oldu. Çizmecioğlu, Milli Görüş çizgisine mensup olmanın getirdiği sorumluluklar ve yapılması gereken teşkilât çalışmaları ekseninde bilgi de aktardığı konuşmasında güncel siyasî olayları da değerlendirdi. Türkiye’de gündemin sürekli olarak değiştiğini, bunun da vatandaşların yaşananları takip edememesi için özel olarak tezgâhlanan bir oyun olduğunu vurguladı. Çizmecioğlu, hükümetin ekenomi politikalarını da eleştirdi.

SP İlçe Gençlik Kolları Toplantısı’na katılanlara toplantının sona ermesinin ardından kıymalı pide ikram edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset