Sizden Gelen Bir Yorum

Sizden Gelen Bir Yorum

Yerel seçimlere dair bir okurumuzun kaleme aldığı yazı.

Önümüz seçim. Sadece kendimizi tatmin etmeyeceğiz. Vereceğimiz oylarla, bize, çocuklarımıza, yaşanabilir, bize layık, özlemini çektiğimiz bir kent yaratacak başkanı da seçmeliyiz.
Kişilerle işim yok. Ama Akçaabatlı dünyayı bilir. Türkiye'nin başka kentlerinde nasıl bir atılım ve gelişme olduğunu bilir. Bunu iyi değerlendirerek, geleceğini oylamalı. Mevcut durumu yeterli buluyorsa söyleyecek bir şey yok. Ama dünya çok süratli, değişiyor. Hak edilen alındı mı ? Akçaabat gerçekten değişim hızına uyabildi mi? Modern bir
şehir olabildi mi? Sorunlarını çözebildi mi? Akçaabatlı Akçaabattan memnun mu?
Seçim arifesindeyiz. Lütfen oylarınızı iyi değerlendirin. Hak edene, inandığınıza ve Akçaabat'ı büyük bir değişim hızıyla modern ve emsalleri seviyesine getirebilecek, hizmet süresinde bunu başarabilecek, heyeceanlı ve Akçaabat sevdalısı adaya oy veriniz.
Biz gurbette yaşasak da, sonunda Akçaabat'a dönecek ve ömrün kalan kısmını orada tamamlayacağız. Gönül Akçaabat'ı hak ettiği yerde görmek istiyor. Derdimiz bu. Yoksa
Türkiyen'in diğer şehirlerinde nasıl belediyecilik yapıldığını gören, şahit olan, yaşayan biri olarak, nelerden mahrum kaldığımızın bilinci ile bu satırlar yazıldı, yanlış anlaşılmasın kimseye destek ya da köstek için değil.
Saygılarımla.
Ali MARKAL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset