Sivrikaya Ak Parti'ye Katıldı

Sivrikaya Ak Parti'ye Katıldı

Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan Sivrikaya, partisinden istifa ederk Ak Parti'ye katıldı.

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı ve Sinan Sivrikaya Partisi Anavatan’dan istifa ederek Ak Partiye Katıldı.

 

Akçaabat Belediyesi’nde Anavatan Partili Şefik Türkmen’in listesinden 1994 seçimlerinde meclis üyesi olarak seçilen ve beş yıldır Akçaabat Belediyesi Başkan yardımcılığı görevini yürüten Sinan Sivrikaya, partisinden istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisine katıldı.

Ak Parti İlçe Bakanı Osman Çavuş tarafından partiye üyeliği kabul edilen Sinan Sivrikaya

Geçiş dönem içerisinde Akçaabat için gerekli gayreti gösterdiklerini ancak tecrübelerini tam olarak Akçaabat’ın hizmetine sunamadığını belirterek “Akçaabat için geçmişte bir şeyler yapmaya gayret ettik Ancak düşünce ve tecrübelerimizi çeşitli nendeler ile Akçaabat’a aktarma şansı bulamadık. Hizmet yapmak için doğru yerde olmak gerektiğini gördük ve hizmet anlamında en doğru yerde ve en doğru kişiler ile olduğuma inanıyorum. Bundan sonra hizmetlerimizi Ak Parti çatısı altında yapmaya çalışacağız. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sinan Sivrikaya Partiye katılımında Akçaabat Belediyesi Meclis üyeliği içinde adaylık başvurunu ilçe başkanına verdi. Sivrikaya’nın Pazartesi günüde belediyedeki görevinden istifa edeceği açıklandı.

 

Ak Parti İlçe Bakanı Osman Çavuş,  katılım töreninde yaptığı açıklamada partimize katılmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek “ Partimize tüm vatandaşlarımıza kapısı açık. Sinan Sivrikayan’ın bizi tercih etmesinden ayrıca memnun olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte yerelde de yönetim Ak Partide olur ve merkezle yerelin bütünleşmesiyle Akçaabat’ımıza daha iyi daha güzel hizmetler yaparız.  Bu bir hizmet yarışıdır. Bu yarışta Sinan beyle birlikte yan yana olmaktan mutlu olacağımızı belirtmek isterim. Katılımın herkes için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Sinan Sivrikaya, önce partiye üye oldu sonra  belediye  meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulundu.

 

 

Derviş ALTUNTAŞ

Akçaabat Ajans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum
Siyaset