Şen "Güçlü Türkiye İçin Erdoğan"

Şen "Güçlü Türkiye İçin Erdoğan"

Mustafa Şen Akçaabat'ta sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Şen, Akçaabat'ta sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Akçaabat Saray Restaurtant'ta gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe,  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim katıldı.

 

 Mustafa Şen, burada yaptığı konuşmada, bu toplantının ilçe ve kendileri açısından önemli olduğunu ifade etti. Şen "Ortak akıl, istişare toplantısı yapıyoruz. Şehrimiz adına buna önem veriyoruz. Bu işi birlikte yapacağız. Biz, AK Parti olarak sadece seçim çalışması yürütmüyoruz. Diğer yandan şehrimiz için yaptığımız projelerimiz devam ediyor. İki ayaklı bir süreç. Her şeyi seçimden sonra yapacağız demiyoruz. Şimdiden başladık." dedi.

“Biz 20 yıldır tam bağımsız, hür, güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz”

14 Mayıs'ın Türkiye’nin refahı, büyümesi, istikrarı için önemli olduğunu belirten Şen, "Ülkemizin geleceğine dair planlarımız, projelerimiz, hedeflerimiz var. Hür ve refah içerisinde bir Türkiye in çalışıyoruz. Bu yüzden Türkiye Yüzyılı dedik. Bu yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak. Trabzon ise Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak. Sizlerden isteğimiz, büyük Türkiye’yi desteklemeniz, güçlü Türkiye’yi desteklemeniz. Biz 20 yıldır tam bağımsız, hür, güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz.” diye konuştu.

akcaabat-mustafa-sen-konusmasi.jpg

mustafa-sen-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset