Saadet'ten Vefa Örneği

Saadet'ten Vefa Örneği

Saadet'ten Vefa Örneği

 

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı  Cevat Kurt ve il yöneticileri Murat Özcan, Uğur Topaloğlu  ve Akçaabat ilçe başkanı İsmail Şener ile Ahmet Tonbul, milli görüşün kurucularından Kemal Topaloğlu, Selahattin Yılmaz, Lokman Cinemre ve Osman Demir’i evlerinde ziyaret ettiler.

 Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Murat Özcan, yapılan ziyaretle vefa örneği sergilediklerini belirtti. Özcan “vefa yapılan bir iyiliği unutmamaktır. Büyüklerimiz bize önemli bir miras bıraktılar. Milli görüş sevdasının ne kadar büyük olduğunu bizlere hatırlattılar. Gece gündüz demeden, barajın altında kaldık , üstüne çıktık düşünmeden çalışan ve hala çalışmaya devam eden büyüklerimizi ziyaret ettik. Bu güzel programı organize eden başta ilçe başkanımız İsmail Şener olmak üzere tüm ilçe yönetimine şükranlarımı sunarım. Büyüklerimizi ziyaret ederek onları dinledik. Milli görüş davasının sahipsiz olmadığını bayrağı devraldığımızı onlara göstermek istedik, ellerini öptük, hasta olanlara acil şifalar diledik, hayır dualarını istedik. Henüz gidemediğimiz büyüklerimiz var, onları da en kısa sürede ziyaret etmeyi planlıyoruz” dedi.

Ziyaretlerin ardından Saadet Partisi il başkanı Cevat Kurt Akçaabat İlçe Başkanı İsmail Şener il ve ilçe yöneticileri kalabalık bir ekiple Yenimahalle’de esnaf ziyaretleri yapıp yatsı namazına katıldılar.

akcaabat-saadet-partisi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset