Protokol Yemekte Buluştu

Protokol Yemekte Buluştu

Akçaabat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gelenekselleşen iftar programları tüm hızıyla devam ediyor.

Düzenlenen iftar programına Akçaabat Kaymakamı Dr.Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Güney, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Atilla Çimer , İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb.  Mustafa Selçuk, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Güngör ve Serkan Özdemir, Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Akçaabat Kent Konseyi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, CHP İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, MHP İlçe Başkanı Adem Çelik, İlçe Daire Amirleri ve STK Temsilcileri katıldı.

Yemekte konuşan Akçaabat Kaymakamı Dr.Soner Şenel, “Birlik, beraberlik, dayanışma ve karşılıklı anlayış içinde Akçaabat’ı çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza inancım tamdır.  Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e düzenlediği iftar programları nedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise “Ramazan; paylaşım ve huzur ayıdır. Bereketin, sevginin, saygının, paylaşımın en yoğun yaşandığı bugünlerde sizlerle iç içe olmak bizim için son derece anlamlı ve önemlidir. Kurumlar arasındaki işbirliği ve kaynaşmanın daha da pekişmesi arzusundayız. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarımıza katıldığınız için teşekkür ederim” dedi.

baskan.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset