Öztürk'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü  Mesajı

Öztürk'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk “Şahsım ve teşkilatlarım adına ülkemizin ve tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Öztürk mesajında, insanın dünyaya gelmesiyle birlikte ilk gözünü açtığı, şekil aldığı ortam, milli ve manevi değerleri kazandığı okulun şüphesiz aile olduğunu kaydederek , "Bu kurumda çocukların eğitiminde birinci derecede etkili olan da annelik vazifesi ile kadındır. Kadın, zarif, fedakar, duygusal zekası ile en ince ayrıntıları bile düşünebilen, elinin değdiği ortamda fark edilen önemli bir bireydir. Toplumun her alanda daha ileri seviyeye ulaşabilmesi için bu değerleri taşıyan kadınımız, okumalı, iş veya meslek sahibi olmalı, asli vazifeleriyle bunları dengeleyerek elbette dilediği kadar çalışmalı ve faal olmalıdır "dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak Parti'nin kuruluşundan itibaren "Kadınsız bir siyaset, kadınsız bir demokrasi sadece kadınlar için değil, bütün toplum için bir eksikliktir" diyerek bu alanda ciddi çalışmalar yapılmasını sağladığını belirten Öztürk şöyle devam etti:

"İlk kez bizim dönemimizde kadına yönelik her türlü şiddet ciddiyetle ele alınmış, derinlemesine araştırmalar yapılmış ve yasal düzenlemeler gerçekleştirilmiştir. Ak Parti iktidarı olarak kadın haklarını samimi ve kararlı şekilde savunduk. Kadının siyasette yer alması için en önemli mücadeleyi biz verdik.

"8 Mart'ların birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi en önemli temennimizdir. Bu inançla, şahsım ve teşkilatlarım adına, ülkemizin ve tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset