Öztürk, Çalköy Adayı

Öztürk, Çalköy Adayı

Söğütlü Küçük Sanayi Sitesi yapı Kooperatifi Başkanı Musa Öztürk, Demokratik Sol Parti (DSP) tarafından Çalköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi

Söğütlü Küçük Sanayi Sitesi yapı Kooperatifi Başkanı Musa Öztürk, Demokratik Sol Parti (DSP) tarafından Çalköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’den belediye meclis üyesi seçilen ancak verilen hizmetler konusunda mutabakat olmaması nedeniyle bu görevinden istifa eden Öztürk, DSP’nin teklifini “Çalköy’e hak ettiği hizmeti getirmek” için kabul ettiğini söyledi.

Çalköy’ün muhtarlık yıllarından belde olmasına kadar hizmet almasında emeği geçen herkese teşekkür eden, bu arada merhum belediye başkanı Hayri Samast’ı da rahmetle yad eden Öztürk, amacının verilen bu hizmetleri zirveye ulaştırmak ve Çalköy’ü sorunsuz bir belde haline getirmek olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Çalköy, yörede en çok yatırımı hak eden beldelerden biri. Çeşitli nedenlerden ötürü bu hizmetleri almada zaman zaman aksamalar olmuştur. Bu aksamaların ortaya çıkardığı ortamda varılan bir mutabakatla belediye başkan adayı olmam için teklif yapıldı. Kendimi hizmet verecek yeterlilikte gördüğüm ve mutabakat sağlayan insanlarımızın da aynı duyarlılıkta olduğunu hissettiğim için bu görevi seve seve kabul ettim. Amacım Çalköylüler’i içeride ve dışarıda yeniden tek yürek haline getirerek zirveye taşımaktır.”

Belediye başkanı seçildiği takdirde yapacaklarını 26 ana başlıkta toplayan ve bunları ilerleyen süreçte seçmenleriyle paylaşacağını da ifade eden Öztürk, hizmet getirmede ise en büyük destekçilerinin Çalköylü olan Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur olacağına inandığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset