Özdemir "Çözüm Odaklıyım"

Özdemir "Çözüm Odaklıyım"

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Serkan Özdemir seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat Darıca mahallesinde vatandaşlar ile buluştu.

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcılığı’ndan istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Serkan Özdemir seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat Darıca mahallesinde vatandaşlar ile buluştu.

Çözüm Odaklı Çalışırım

Mahalle sakinleri ile sohbet eden Özdemir, sorun üreten değil sorun çözen bir anlayış içerisinde olduğunu dile getirdi.  Serkan Özdemir “Akçaabat’ta birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz arkadaşlarımız ve muhtarlarımız var aramızda. Bizim nasıl bir çalışma anlayışımız olduğunu biliyorlar. Bizde çözüm odaklı çalışma vardır. Bilinen sorunları halının altına sürmek yerine çözüm yollarını ararız. Zaten bu da partimizin anlayışıdır. Bu anlayışa liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizin çok önemli sorunlarını özüme kavuşturmuştur” dedi.

14 Mayıs Tarihi Bir Seçim

"2002 seçimlerinden bu yana devam eden zafer geleneği, bu seçimde de artarak devam edecek" diyen Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimizin bağrından gelen bir lideridir. Milletimiz kendisi için bu kadar hizmet eden, uykusundan feragat eden, uluslararası arenada en iyi şekilde temsil eden liderine 14 Mayıs'ta tekrar yetkiyi vererek Türkiye Yüzyılı meşalesini yakacaktır. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimden de zaferle çıkacağımızdan şüphemiz yoktur"

serkan-ozdemir2.jpg

serkan-ozdemir.jpg

​​​​​​​serkan-ozdemir1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset