Osman Çavuş'tan Açıklama

Osman Çavuş'tan Açıklama

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş "Akçaabat Teşkilatı’nın birlik içerisinde ilkeli siyaset anlayışı ile belli kesimleri rahatsız ettiği anlaşılmaktadır"açıklamasını yaptı.

İşte Osman Çavuş imzasıyla yapılan yazılı açıklama.

AK Parti Akçaabat Teşkilatı demokratik kurallar çerçevesinde teşkilat mensupları ve kamuoyunun görüşünü alarak Belediye Başkan Adayı, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri tespit çalışması yapmıştır. Akçaabat Merkez’de 1000 kişi üzerinde 16 ayrı noktada kamuoyu araştırması yapılmış, 150 teşkilat mensubu (ilçe yönetim kurulu, gençlik kolları, kadın kolları, il genel meclisi, mevcut belediye başkanları, mahalle başkanları) ile yüz yüze görüşerek fikirlerinden istifade edilmiştir. Belediye Başkan Aday Adayımız olacak kişiye bu çalışmalardan sonra karar verilmiştir.

 

    Teşkilatın bu eğilimini dikkate alarak Doktor Mahmut Haydar Ustaoğlu memuriyetten istifa ederek AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olmuştur.

 

    Partimizden Akçaabat Belediye Başkan Adaylığını düşünen gönül dostlarımızın Mahmut Haydar Ustaoğlu’na destek vermeleri Akçaabat’ın birlikteliğini pekiştirmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum.

 

    Akçaabat Teşkilatı’nın birlik içerisinde ilkeli siyaset anlayışı ile belli kesimleri rahatsız ettiği anlaşılmaktadır. Siyasi partiler demokrasinin beşiğidir. Bu bilinçle partilerde tek adam ve yönlendirme hükmiyetinin son bulmasından yanayız. Yaptığımız çalışmalarla da bunu ortaya koymuş durumdayız.

 

    Akçaabat Teşkilatı parti disiplini açısından bugüne kadar üzerine düşen görevi yapmış, kendi işini de başkasına bırakmamıştır. Bundan sonra da kendi işini yapacaktır. Herkese de kendi işi ile ilgilenmeyi, demokrasiyi kurum ve kuruluşlarıyla işletmeyi, partilerde teşkilatların ne manaya geldiğini hatırlatırım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset