Osman Çavuş Cevap Verdi

Osman Çavuş Cevap Verdi

CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in açıklamalarına Osman Çavuş'tan jet yanıt geldi. İşte o Açıklama

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir’in 23.02.2010 tarihinde yayınlanan yazısına cevabımdır:

 

 

Cumhuriyet çoğulculuk, halkın kendi kendisini idare etme sistemidir. Cumhuriyet, Atatürk’ün önderliğinde Osmanlının yetiştirdiği komutanlar, halk önderleri bu vatan için ülkenin bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını veren Çanakkale, Sakarya, Dumlupınar ruhu ile büyük bir heyecan ve dualarla kurulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmak bir partinin, bir kişinin tekelinde değildir, öyle de olmuş olsa nerdeyse bir asır önce yapılmış olaylara sahip çıkılmış olması umutsuz bir vakanın işaretidir.

Özellikle yaşlılar, hayattan umudu kesmişler gençliklerinde yaptıklarını anlatırlar. Bu manada CHP de misyonunu tamamlamış, umutsuz bir vaka haline gelmiştir.

Cumhuriyeti korumak ve kollamak görevi hepimizindir. Bu vatan uğrunda şehit olan şühedanın da ruhunu şad etmek hepimizin görevidir. Başörtülülerin eğitimde fırsat eşitliği ilkesine dayanarak okumalarını sağlamak da hepimizin görevidir. Demokrasiyi savunarak vatanseverim diye geçinip hukuksuzluk yapanları savunmamak da hepimizin görevidir.

Bu millet, açık oy gizli tasnifi, CHP’den gördüğü zulmü unutmamıştır. Şimdi herkes okuyor, geziyor, görüyor, yorum yapıyor. Siz, hala hayal âleminde seyrediyorsunuz. Sizin dediğiniz gibi olsa toplantıyı yaptığımız o salona binlerce insan gelmezdi. Kendinize güveniyorsanız genel başkanınızı getirin bu salona bakalım kaç kişi sizin davetinize icabet edecek.

Sayın Nadir! Hep sandıktan, sandığın milletin önüne gelmesinden bahsedersiniz; sandık gelir, CHP için hüsran olur, aradan 6 ay geçer yine sandık dersiniz veya başka yollarla iktidar olabilir miyiz arayışlarına girersiniz. Yenilen muhalif pehlivan güreşe doymaz. Her söze cevap vermek gibi bir görevimin olmadığını da hatırlatmak isterim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset