Örs "Akçaabat Turizm Payı Yetersiz"

Örs "Akçaabat Turizm Payı Yetersiz"

İYİ Parti Milletvekili Örs, Akçaabat Buluşmasında Konuştu.

 

Akçaabat İYİ Parti İlçe Başkanlığınca düzenlenen Açıkhava kahvaltısında partililer bir araya geldi. Milletvekili Hüseyin Örs’ün de katıldığı programına, İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Belediye Meclis Üyeleri, parti yöneticileri ve partililer de hazır bulundu.

 

Akçaabat Sahil park alanında gerçekleşen toplantıda Akçaabat’ı konuşan Milletvekili Örs, Akçaabat’ın sorunlarını yakından takip ettiklerini ve birçoğunu meclis kürsüsünden dile getirdiğini ifade etti. Vekil Örs “Akçaabat bizim önem verdiğimiz ilçelerimizden birisi. Burada olan her sorunu yakından takip ediyorum ve çözümü için üzerime düşen görevi yerine getirmeye çalışıyorum. Bizim bölgemizdeki sorunları anlatabileceğimiz tek yer meclis kürsüsü. Bizim oradan dile getirdiğimiz birçok sorunun giderildiğini görmek te bizleri mutlu ediyor” dedi.

“AKÇAABAT’IMIZIN İÇİN İŞ BİRLİĞİ YAPMAMIZ LAZIM”

Milletvekili Hüseyin Örs,  “Her şeyden önce tüm Türkiye’de olduğu gibi burada da çok büyük bir işsizlik sorunu var. Bunun dışında çevresel bir takım sorunlar var. Ama Akçaabat bir turizm, spor, kültür şehri inşallah bu özelliklerini ön plana çıkarak çalışmalara bizlerde katkı sunacağız. Akçaabat’ın gölü, yaylası, Ortamahallesi var. Ancak, diğer ilçelerle kıyasladığımız zaman Akçaabat’ın turizmden gerekli payı alamadığı kanaatindeyim. Bunun için neler yapılabilir, neler edilebilir, bunlar üzerinde fikir alışverişinde bulunmak lazım. Mesela Sera Gölü, oradan yukarıya doğru yaylalarla bütünleşecek, sahili de içine alacak bir turizm projesi olabilir, bunlar üzerine yoğunlaşıp konuşmak lazım.  Bizde mecliste bunları gündeme getirmeye çalışıyoruz. Ortamahalle de bir takım sıkıntılar var. Yol sıkıntısı var. Hatta bazı mahallelerde doğalgazla ilgili sıkıntılar var. Baktığınız zaman otopark ve park sıkıntısı var. İktidarıyla muhalefetiyle bir araya gelip Akçaabat’ımızın sorunlarını çözme noktasında iş birliği yapmamız lazım, beraber hareket etmemiz lazım.” dedi.

 

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Misir ise partililer arasında düzenledikleri kahvaltı programını ilerleyen günlerde tüm Akçaabatlılar için düzenleyeceklerini söyledi. Öte yandan kahvaltıda hazırlanan yiyeceklerin partililer tarafından evlerde hazırlanması ise dikkatlerden kaçmadı.

yeni-proje-4.jpg

yeni-proje-7.jpg

yeni-proje-6.jpg

yeni-proje-5.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset