O Sözler Bana Ait Değil

O Sözler Bana Ait Değil

CHP Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı'nın açıklaması

CHP Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Halil İBrahim Kocaman'ın yaptığı basın açıklamasın'da;

Şahsıma ait Facebook ve instagram hesabımın şifreleri kısa süreliğine ele geçirilmiş Cumhurbaşkanlığı ve bazı siyasi parti liderleriyle ilgi gelişi güzel yazılar yazılmıştır. Sabaha karşı yaptığımız müdahale ile bu kötü durum ortadan kaldırılmıştır. Bu kötü paylaşımlar için şahsımıza ait bir sayfada yayınlanasından ötürü üzüntülerimi bildiriyor ve gerekli mercilere konunun araştırtması için gerekli girişimleri yapacağımı kamuoyuna saygıyla bildiriyorum.
Fakat bu üzünçlerimi arttıran diğer bir husus ise, siyasi hayatı boyunca ne Akçaabat ne Trabzon ne de Türkiye siyaseti ve gençliğiyle ilgili tek projesi olmayan vizyonu silik misyonu sadece iktidar nimetlerinden yararlanmaya programlanmış sıfatı harici tek yöneticisini bile bilmediğimiz kendi meçhul adı sadece A4 kâğıtlarında var olan AKP Akçaabat gençlik kolları başkanı sıfatı taşıyan şahsın bunu siyasi bir malzeme haline getirip birde devletin güvenlik organlarına savcıymış gibi talimat verir açıklamalarını talihsizce okudum güldüm üzüldüm. İktidar partisinin gençlik kolları başkanı sıfatıyla o koltuğu işgal eden bu kardeşimizin böyle bir durumda bizleri de haberdar etmesini beklerdik doğrusu. Üzerinden bir müddet geçtikten sonra basın açıklaması yapmak ve onca mağduriyet onca sorun varken bu yaşadığımız kısa süreli mağduriyeti neredeyse terör durumu gibi algılatması basit cahilce ve manasız bir gündem oluşturma gayreti içinde olduğunun göstergesi olmuştur.
Bu başarısız silik ve meçhul a4 kâğıdı üstüne yazılı genç kardeşimize 94 yıllık mazisi ve şanlı şerefli geçmişi olan adı yolsuzluklarla mağdur edebiyatlarıyla cemaatler ve tarikatlarla anılmamış dinle siyaset yapmamayı düstur edinmemiş, kişilerin hak ve özgürlüklerine önem veren partinin Cumhuriyet Halk Partisinin gençlik kolları başkanı olarak sesleniyorum. Evlat sana bu işten paye çıkmaz.
Bu a4 kağıdı üzerine yazılı silik gençlik kolları başkanına tavsiyem Akçaabat’ımızın gençlik sorunlarıyla ilgilenmesidir. Açtığı inşaat firmasında kazancının yanında Akçaabat gencine de katkı sağlamasıdır. Büyük yöneticilerine özenip kavga kültürüne kendini adapte etmiş bu genç kardeşimizin yaptığı talihsiz ve bir o kadar hatalı açıklamasını onun Acemliğine sayıyor kendinse siyasette uzun ve çuvallamadan siyaset yapacak yıllar diliyorum.

 

                                                                              HALİL İBRAHİM KOCAMAN

                                                                                             CUMHURİYET HALK PARTİSİ

AKÇAABAT İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset