Natural Clinic Açıldı.

Natural Clinic Açıldı.

Natural Clinic Açıldı.

 

Akçaabatlı Doktor İlhan Günaydın tarafından yapımı tamamlanan Natural Clinic, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılışa Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez, Dr. İlhan Günaydın'ın Şalpazarı'nda aile hekimi olarak görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalara imza attığını ve bölgede sevilen bir hekim olduğunu belirterek, açılan işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen ise yaptığı konuşmada, gelişen teknolojiye rağmen alternatif tıbbın öneminin arttığını ifade etti. Türkmen, "Burada isminden de anlaşılacağı üzere doğal yöntemlerle hastalıkların iyileşmesine yardımcı olunuyor. Bu işyerinin Akçaabat'ımıza büyük katkılar sağlayacağını ümit ediyorum" dedi.

Natural Clinic sahibi Dr. İlhan Günaydın ise , 20 yıllık acil hekimliği ve Aile Hekimliği tecrübesini tamamlayıcı tıp ile bütünleştirerek hizmet vereceklerini ifade etti. Günaydın "Natural Caliic, Trabzon'da tamamlayıcı tıp alanında açılmış ilk ve tek kliniktir. Natural Clinic'te ReviQuant & Bioscan, Andulasyon Terapi Sistemi ve Lazer cihazları da kullanılmakta. ReviQuant & Bioscan ile kısa sürede tüm vücut bioanalizi yapılabilmekte ve Vejetatif(otonom)  sinir sistemi üzerinde biyolojik analiz yoluyla tanı koyulmakta. Bedenin homeostazisini olumlu ve olumsuz etkileyen faktörler tespit ediliyor, bedende yer alan toksik yüklenme, besin entoleransı ve organlarının biyolojik durumları gösteriliyor, kişinin yaşıtlarıyla kıyaslanarak biyolojik durumu tespit ediliyor, hastanın fayda göreceği tedavi seçenekleri tespit ediliyor, kişiye yapılan tedavi takip ediliyor ve hastaya verilen ilaçların gerekliliği kişiye özgü olarak belirleniyor" dedi.

dr-ilhan-gunaydin.jpg

natural-clinic-acildi.jpg

natural-clinic-dr-ilhan.jpg

natural-clinic-trabzon.jpg

videogaleri-001.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset