Nadir'den Önemli  Açıklama

Nadir'den Önemli Açıklama

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, "Birliktelik ocaksa CHP'de olur dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Son günlerde Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in rakiplerini küçümseyen açıklamalarına Mustafa Cumur’un da eklendiğini söyledi.

 

Nadir, yaptığı yazılı açıklamada, “Sayın Şefik Türkmen’in diğer adayları küçümseyen söylemlerine Milletvekili Sayın Mustafa Cumur’un da katıldığını görmekteyiz.

Sabah bir adayı koluna takıp Akçaabat sokaklarında öğleye kadar halka şikâyet ettiği belediye başkanını, öğleden sonra koluna takarak pardon adayımız buymuş diye halka kurtuluş reçetesi olarak sunmak sağlıklı siyasete işaret değildir. Öğleden sonra söylediklerini, sabahki söylemleri yalanlamaktadır. Şefik bey 20 gün önce aman ha, Akçaabat belediyesini AKP ye kaptırmayalım diyen siz değil miydiniz” dedi.

Nadir, açıklamasına şöyle devam etti. “Sayın Vekil Mustafa Cumur, Akçaabat’ı kurtardınız da sıra Trabzon’a mı geldi? AKP siyasi topuyla tankıyla Trabzon Belediye Başkanının halkı ile kurmuş olduğu gönül köprüsüne ateş ediyor yıkamıyor da sıra size mi geldi? Bölgemizde ve ülkemizdeki tüm AKP adayları, benim diyen avcı palavralarını aratmayacak vaatler vermektedirler. 7 yıldır bu ülkeyi yöneten siz değil miydiniz? Bu projelerinizi şimdiye kadar neden uygulamadınız. Trabzon’a istihdama yönelik yatırım yaptınız da belediyeden ruhsat mı alamadınız. Sayın vekil Mustafa Cumur, siz Trabzon ve Akçaabat siyasetini bırakıp, İlçe örgütünle birlikte İlçemizde yarattığınız siyasi enkazı kaldırmakla meşgul olsanız halkımıza daha çok hizmet edersiniz kanısındayız. Ancak, şu da bir gerçek, AKP İlçemizde geçirdiği travmadan olsa gerek, siyasi hafızasını kaybetmiş büyük sahra çölünde aç ve susuz bir siyaset yolculuğuna çıkmıştır. Bu nedenle serap görmeleri normal karşılanabilir” dedi.

 

Akçaabat’ta birliktelik CHP’de olur..

 

Mustafa nadir Açıklamasını şöyle tamamladı “ilçemizde tek başlarına hedefe ulaşamayacağını anlayan bazı iyi niyetli olduklarını kabul ettiğimiz siyasi çevreler, birlikteliklerden bahsetmektedirler. Öncelikle şunu belirtelim ki; bizim kapılarımız herkese açık olduğu gibi, tek başına hedefe ulaşamayacak olduğunu gören siyasi çevrelere de açıktır. Buyursunlar gelsinler. Bizim açılımlarımız tüm halkımız içindir. Kapılarımız hiçbir ayırım yapmadan tüm halkımıza açıktır. Siyasi ihanete mi uğradın. Partin mi yörüngesinden çıktı. Yoksa Hizmete mi susamışlığın var, gel, ne olursan ol, yine gel, ben değil, biz merkezli siyaset yapmak istiyorsan, koşarak gel. Kendimize ve gelecek nesillerimize yaşamanın ayrıcalıkları olan bir ilçeyi hep beraber planlayalım.  Partimizin halkımızla kurduğu birliği merak eden herkesi ve herkesimi 11 Şubat 2009 günü yaptığımız o muhteşem gecenin verdiği mesajı iyi algılamaya davet ediyorum. Bölgemizde halkı ile birlikte böyle bir coşkuyu yaşayan başka bir siyasi irade yoktur. Bizim ittifakımız ve birliğimiz halkımızladır. Artık bu birlikteliğin dosta güven siyasi rakiplerimize endişe veren ayak sesleri duyulmaktadır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset