Nadir'dan Farklı Açıklamalar

Nadir'dan Farklı Açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Aldıkları sorumluluğun farkında olduklarını ve hedeflerinin iktidar olmak olduğunu açıkladı ve AK Parti'ye yüklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Aldıkları sorumluluğun farkında olduklarını ve hedeflerinin iktidar olmak olduğunu açıkladı.

Mustafa Nadir yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisinin değerli delegelerinin olurları ile yeniden görevlendirildik. Yönetim kurulu üyelerimle birlikte aldığımız sorumluluğun farkındayız. Gereklerini yerine getirmeye de kararlıyız” dedi.

 

Mustafa Nadir Açıklaması şu şekilde…

“Yolumuz iktidar yoludur. Yorulmamak üzere yola koyulduk. İlçemizin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Akpınar, Ağaçlı, Ambarcık demeden halkımızın yaşadığı ilçemizin her noktasına ayak basacağız. İnsanlarımızın içtiği sudan su, aldığı oksijenden, oksijen alırken sorunlarımızla ilgili çözüm önerilerimizi sunacağız. Her belde ve köyde, misafir olacağımız her evde ve mekânda AKP’nin bize göre bu ülkede yaptığı tahribatları, bizim nasıl onarabileceğimizi, halkımızı rahatlatabilecek projelerimizi nasıl hayata geçirebileceğimizi insanlarımızı ikna edinceye kadar anlatacağız.

Akçaabat’ımızın ismini aldığı zenginlik değerlerimizin bir, bir elimizden alındığını, tütünü, fındığı, tarımı, hayvancılığı kısaca, küçük ölçekli çiftçiliğimizin nasıl bitirildiğini, şimdi de sıranın bakkallara geldiğini Başbakanımızın ağzından hep birlikte duyuyoruz.

Görülen o ki, AKP toplumun bütün kesimlerini sıraya koymuş, sırası gelenin defterini dürüyor, direnenlere de ateş püskürüyor.

Zaden kıt olan sorun çözme yeteneğini tamamen kaybetmiş olan AKP, yarattığı yeni, yeni sorunlarla gerçek gündemin üzerine örtmeye çalışmaktadır.

AKP İlçe Başkanı Sayın Çavuş, AKP’nin yeni piyasaya sürdüğü sorun örtme siyasetinin etkisinde fazlasıyla kalmış olacak ki, tütünün, fındığın, tarım ve hayvancılığımızın defterinin dürüldüğünün kaçıncı yılı olduğunu hatırlayamayan insanlarımıza, başbakanımızın kendine göre her halde veciz bulduğu sözlerinin yıl dönümlerini hatırlatıyor.

Halkımızın sorunlar karşısında çaresiz bırakıldığını hep beraber görelim. İktidarı ile muhalefeti ile ilçemizin sorunlarını çözmeye odaklanalım. AKP tarafından zaden fazlasıyla yükseltilen ülke tansiyonunun normalleşmesine lütfen Akçaabat olarak katkı sunalım”.

 

Öte yandan yapılan olağan genel kurul sonrası göreve gelen CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, yapılan ilk toplantıda parti içerisinde görev dağılımı yapıldığı ve , İlçe sekreterliğine Akif Yılmaz’ın, Saymanlığa Metin Seis’in, Eğitim sekreterliğine Uğur Değermenci’nin seçildiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset